Juletid

Vaknade vid 9 i morse och åt frukost och sedan for jag och hämtade bilen på pappa jobb och for iväg och inhandlade de sista julklapparna! Två som är kvar att slå in, men tycker det är roligt att slå in så det är inga problem alls. Pappa skulle ha bilen 11.30 igen för att fara på iksu och sedan hem och äta lunch så det blev riktigt bråttom på slutet men jag klarade av tiden nästan i alla fall! Riktigt mycket bilar i farten men egentligen kanske inte det är så konstigt, bara två dagar kvar till julafton! På e4an mot stan var det bil i bil och det tog typ hundra år för att ta sig framåt. Men tillslut så!

Det var den här vi köpte igår, den blev riktigt snygg tillsammans med tvn. Riktigt bra ljud också så det var ett bra köp!



Har suttit och sett klart alla bonde söker fru program och vilken kärlek det var där bland visssa av paren, riktigt roligt att se! Kärlek kärlek kärlek!


Är så glad för Thilde och Stefans skull, så otroligt gulliga de är tillsammans, helt galet!

Snart kommer älskling och det ska bli jättemys!
Massa kärlek till honom!

I övermorgon är det julafton, ska vara med familjen och släkten! Det ska bli så underbart mysigt, ska njuta varje minut och ta vara på varenda sekund! Massa julmusik, julprogram, värme och kärlek!

XOXO
Kärleken värmer!