STUDENTEN 10 juni 2009

För vi har tagit studenten, för vi har tagit studenten, för vi har tagit studenteeeeeen, fyfan vad vi är bra!
10 juni 2009

 
 

Dagen började 7.00 där vi alla treor på hela skolan samlades på nolia för frukost  stipendieutdelning och fotografering tillsammans!
Därför bar det av tjoandes n till idrottshallarna där alla ettor och tvåor satt snälla och tysta och väntade! Det blev sång och band som spelade!
Sedan drog vi oss till klassrummet där vi hade fika tillsammans med handledarna och utdelning av blommor och betygen.. Sedan 10.55 stod vi beredde vid ytterdörrarna och väntade på att vi skulle få springa ut till våra nära och kära, 11.00 öppnades dörrarna och vi kom utspringandes! Det var inte det lättaste att hitta igen dem eftersom det var så otroligt många där ute som stod med alla skyltar, men slutligen så fann jag dem! Kramkalas!
Sedan började några ur klassen dra sig till lastbilen som vi skulle åka, dock så var det väldigt svårt att hitta igen den bland alla som fanns där, men slutligen så!
Vi åkte en extra sväng och sedan in i stan och körade, körde och körde, vilekn känsla, var nog det bästa av allt! Alla människor som stod och vi tjoade, sjöng, diggade musiken vi hade med oss och vinkade till alla människor som så gärna vinkade tillbaka!
Sedan kom pappa och hämtade mig, vi drog oss hemåt till familje och släkten som väntade!
Det började regna och oron för vad vi i klassen skulle göra blev allt större, det var tänkt att vi skulle vara ute och äta tillsammans, men med regn i luften och blött i gräset lockade det inte!
Vi beslutade slutligen om att fara till en tjej i klassen som bjöd oss in alla! Ett mycket bra alternativ!
Många av oss hade köpt förbiljetter till studentskivan som skulle vara på x3m, och vi skulle komma innnan 22.00 för insläpp så vi började dra oss ner dit, en kille skjutsade oss! Resten som inte hade biljetter skulle dra sig ner senare för att försöka komma ner!
Det blev en väldigt lyckad kväll med mycket studentkänslor!
Alla gick runt med sina studentmössor, vilka känslor!

Kom inte i säng förrän efter 4.00, och trött njaa man var väl snarare rätt så pigg!

Tiden efter denna stora dag har varit både bra och dåligt, mycket känslor som far runt just nu! Saknade den efter personer som man inte vet när eller om man någonsin kommer träffa mer! Några av oss flyttar utomlands och andra till andra städer! Sorgligt men så är det! HAde inte lätt att hålla tårarna borta igår, 11 juni, och det minsta lilla gjorde mig ledsen!