Bussen och chaufförens roll

När man åker buss varje dag så får man funderationer hela tiden som uppkommer, man hinner ju tänka så väldigt mycket under dessa minuter, det kan handla om allt möjligt, vilket kan vara ganska skönt ibland!
När man sitter nästan längst bak i bussen så ser man hur alla huvuden är vända ut mot vägen, vilket iof kanske inte är så konstigt, för vad ska man annars titta på när man sitter inne på bussen? Men det komiska i det hela är ju att man har typ åkt den där biten en miljontals gånger men ändå så ser man lika förväntansfull ut och tror att det ska hända något nytt på vägen, fastän det är samma gamla hus som alltid ser och som stått där i århundraden..
Ofta tror jag att vi har blicken ut mot vägen men tankarna på något helt annat ställe som inte har med sammanhanget att göra!
Busschaufförer har även en viktig roll, vid körningen såklart man även vid att hjälpa till att påbörja dagen för människor till något bra!
Vilket hn/hon kan göra genom att bara säga hej och titta en i ögonen, de flesta gör det men en del sitter och håller på med annat eller bara tittar ner i marken..
Minns en gång en morgon, som alltid är lika jobbigt, men som p g a chauffören blev till en ännu bättre morgon, han hälsade på mig, var den absolut första som klev på bussen som skulle ta oss ner på stan, han sa ett hjärligt glatt hej och log samtidigt som han tittade mig i ögonen, sedan drog han till med en replik, kan tyvärr inte säga vad det var för det  för det kommer jag tyvärr inte ihåg, men jag kommer ändå ihåg att det gjorde så att man fick ett leende på läpparna när man sedan gick bakåt i bussen..
Vilket gjorde dagen värd!

Ska fortsätta dagen med att lägga in den här videon, hittaden den på youtube och den var verkligen fin!



Hoppas att ni alla har haft en jättebra helg och verkligen njutit!
För snart är vi tillbaka till en ny vecka!
(VI är dock lediga måndag, tisdag så det känns riktigt bra)
Kramar