3 måsten i inredning i vinter!

Förvaring är verkligen ett måste och har blivit desto mer betydelsefullt. Lådor i alla former och färger för att få en snygg inredning är viktigt. Förut använde man vanliga flyttkartonger och ställde undan alla saker men idag så är det desto mer stil på det hela.
Belysning i alla varianter. En massa mys med ljus eller lampor är perfekt för en mörk kväll.


Tavlor i alla valörer, färger, former och bilder. Du kan kombinera så bra genom att sätta upp en tavla i samma färger som du har på ex kuddarna. Eller varför inte en tavla som helt bryter av mot det övriga i designen i rummet?
Inredning | | Kommentera |

Ensam mamma söker - check!

Åhh lika mysigt avsnitt som alltid!

Hannah:
ohan: som både har en varm röst och ett varmt hjärta gör henne till en riktig prinsessa varje gång. Dock så är hon osäker varför han är med, för hennes skull eller för "tv".

Tobias: som hela tiden har känt som att de mer haft en kompisrelation. Men under kvällens program så fick han återigen visa vem han egentligen är.

Robert: Bor närmast Luleå av alla killarna, kan vara en fördel absolut! I nulläget sp verkar hon vara mest intresserad av honom. Som hon sa i programmet så är hon helt säker varför han är här, för hennes skull och ingen annans. Därefter var hon lite osäker på hans förhållande med sitt ex, men som hon snabbt kom fram till så var det ju för deras gemensamma skull.

My:
Viktor: En riktigt mysig kille som jag tror är här enbart för hennes skull. Han bor dock hemma vilket gör att man kan fundera om han är för ung för henne. Hon är inte jättemycket äldre men eftersom hon varit med om så mycket iom att hon redan vid tidig ålder skaffat barn gör att hon kanske vill ha en mer mogen kille. Dock tror jag att Viktor ändå kan passa in rätt bra, han kan nog ta sig an rollen bara han får chansen.

SnyggRickard: Han har varit en favorit. Dock är han en aning lite för innåtvänd för henne. Det är väldigt svårt att se vad han tycker och tänker, är det bra, är det dåligt? Därför är det så viktigt att han kan prata och öppna sig istället, vilket han inte gör i alla lägen. Han är trots det en lugn kille och tog sig an barn på ett väldigt bra sätt. Deras dejt började riktigt bra med båtmys. Ojoj vad jag hade velat varit i den situationen jag som älskar båtar! Sedan dalade det, förstår inte riktigt vad som var vitsen med att hans kompisar följde med, han kunde ju iaf tagit med sig lite mat åt dem också så hade de fått lite mer gemenskap.

Rickard: Fick lämna programmet. Hon ska följa sitt hjärta så det var nog helt rätt beslut, känner jag inte riktigt det där lilla extra så fungerar det inte. Han hade dock varit en perfekt roll i familjen, en pappa och en härlig pojkvän. Han var verkligen här för Mys skull, det syntes enda från starten!

Conny: Är nog den kille som jag har minst uppfattning om. Förutom att han verkar vara en jättesnäll och omtänksam person. Sätter nog sin flickvän i första rummet. Han blev lite vilsen under dejten men det var ju inte så konstigt, han var nervös och blandade ihop vägarna.

Martin:
Marie/Diana: Dessa tjejer har jag inte fått så bra bild av så kan egentligen inte berätta så mycket om dem. Båda har två barn sedan tidigare så mammarollen är absolut inga problem för deras del. Jag tror dock att Diana är lite för tafatt för Martin, hon verkar inte ha så mycket inplanerat utan kör sitt eget race.

Jane: Det verkar vara den tjejen som har vuxit mest i hans ögon. De blir som tonåringar varje gång de träffas och de andra tjejerna har haft henne som en riktigt konkurrent på slutet. En trevlig hade de tillsammans, red höst och sedan middag med familjen och vännerna. Kunde inte ha slutat bättre. Frågan är ju om det verkligen är hans framtid? Kommer hon kunna lämna sina nära för att flytta till honom? Hon som helst av allt ville bo på landet.

Therese: Hon har varit min favorit bland hans tjejer genom hela programmet. Direkt när hon för första gången fick träffa honom så syntes det att de hade något speciellt. Hon stack ut från de andra. Hon bestämde sig för att dra sig ur "tävlingen" men ångrade sig lika snabbt och lät han komma hem till henne. Tycker att de har haft en så bra kontakt genom hela programmet men när de var hemma hos henne så var det inte samma, vad som har hänt, det vet jag inte.

Allmänt | | Kommentera |

Ensam mamma söker

Dags för ensam mamma söker, det bästa på hela veckan!

Allmänt | | En kommentar |
Upp