Julen

Dagen efter den stora dagen. Julafton, den dagen vi alla längtar till och som sedan springer förbi i raketfart.
Vi började julledigheten med uppesittarkväll med min familj, en tradition som vi håller fast vid! Med bara dubbellotter satt vi bänkade efter en god middag.
 
Juldagsmorgonen började med att vi klev upp extra tidigt, en mysig morgon med julgranen och en massa ljus tända. Julfirandet fortsatte på kvällskvisten hos släkten. Min fina faster står fast vi traditioner, så efter ett gott julbord fortsatte efterätt på efterrätt.. som i slutändan blev fem stycken + glögg och tilltugg före middagen. Fem omgångar dukades det fram en massa godsaker i olika teman. Självklart går det inte att äta av allting.
 
Tomtar kom, en efter en, med så pass mycket folk och många julklappar krävs det många tomtar som kan hjälpas åt och ta olika skift. Kvällen avslutade med att vi alla befann oss nere i deras källare för att leta reda på en försvunnen present bland allt julpapper, som tillslut hittades!
Sammanfattningsvis hade vi en toppendag/kväll igår, alltid kul att vara samlade, trots att vi är så många så är det roligt att träffas! Hoppas att ni också haft en bra dag och att julhelgen fortsätter likaså.
 
Högtider | |
Upp