Lördag

Regnet visade sig inte från sin bästa sida i lördags. Påbörjade dagen med ett träningspass i form av cirkelträning.
Väl hemma igen blev det frukost. Det enda målet på dagen jag verklgien ser fram emot, är frukosten, mums! Går att variera så mycket och så smidigt. Jag håller mig dock gärna till verum laktosfritt och toppar med olika toppingar. Det jag fastnat för på slutet är en glutenfri musli (utan socker) och solroskärnor. Havregrynsgröt är en annan favorit, toppad med färska bär och eventuellt banan.
Denna morgon blev det även lite jordgubbar och kanel.
 
 
Vi tilbringade dagen på Avion med lite vänner, strosade runt och tog oss en fika. Denna fräscha smoothie fastnade jag för med bland annat jordgubbar och mango.
 
 
Sedan middag hemma hos oss. Alltså jag är galen i sallad, kan äta sallad jämt! Tröttnar aldrig! Köpte med lite babyspenat och melon, toppade med frön, olivolja, citron och lite färska kryddor.
Nacken smällde till under middagen och jag kunde knappt ta mig ifrån köksbordet. Har känt av det i flera dagar, att ryggen har värkt på höger sida, inte jättemycket men litegrann varje dag. Jag tog mig upp från stolen och gick och lade mig i soffan med en värmedyna. Har lika ont idag, typiskt.
 
 
Allmänt | |
Upp