Pastejköket - buzzador

Fått möjligheten att prova Pastejkökets nya vegetariska pastej. Bara förpackningen är väldigt inbjudande, blicken fastnar lätt på denna färgglada ask.
 
Jag äter denna helst på grovt hårt bröd och toppat med något grönt, vid detta tillfälle paprika och tomat, eventuellt lite frön som ger det där lilla extra.
 
 
Vad tyckte jag då om denna produkt? Samma konsistens som en bredbar leverpastej med en annorlunda touch vad gäller smakerna. Den är väldigt smakrik och vänder jag på byttan möts jag av mycket innehåll, en blandning av gurkmeja till lök och cayennepeppar. Det är dock svårt att lokalisera vad den egentligen smakar. Den är kryddig i smaken så att toppa med någon kontrast, som exempelvis gurka av något slag, hade nog passat riktigt bra. Kanske något att prova nästa gång!? Tycker dock att den är en anig för kryddig för att starta dagen med, men annars är den helt okej. Det är i alla fall jättekul att det kommer vegetariska varianter till den ursprunliga pastejen!
 
Väl värt att prova!
 
 
Mat/bakning, Tips | |
Upp