Mitt glutenfria Kesobröd

Jag delar med mig av mitt Kesobröd jag gjorde förra veckan. Dock använde jag inte exakta mängder utan tog efter behov. Skriver ner ungefärliga mått:
 
7 dl Havregryn 
1 tsk Salt
2 Ägg
ca 3 dl Keso
ca 1 1/2 dl Yoghurt
Lite Bikarbonat eller Bakpulver
 
Starta ugnen - 200 grader.
Börja med att mixa havregrynen med en stavmixer, går lika bra med matberedare. Blanda därefter havregrynen med övriga torra ingredienser. 
Vispa äggen i en enskild skål, jag använde mig av elvisp.
Mosa keson som sedan ska blandas med de torra ingredienserna, äggen och yoghurten.
Häll den kladdiga smeten i en bakplåtspappersklädd form (avlång limpform).
Strö över solrosfrön och skjuts in i ugnen.
Grädda brödet längst ner i ugnen, cirka 55 minuter.