Vaknar upp till detta..

Vaknar upp till en snörvliga söndag, vad hände? Idag känner jag mig inte alls pigg i kroppen!? Jag hade planerat in min träning nu på morgonen, ställt klockan men det blev inget av det, kroppen orkar inte, SUCK!
Nyår imorgon så jag vill helst av allt inte behöva ligga sjuk då...
Vi hade en superfin kväll igår, mer om den senare. Nu ska jag koka lite varmt vatten, tända ännu fler ljus och kika på nyhetsmorgon bredvid granen. Är såå sugen på gurka -sådär läskande så ska skiva upp lite sådana tillsammans med min tahini jag gjorde i onsdags och en hårdbrödsmacka.
Brukar ni använda tahini?
Ha en fortsatt fin dag!

(null)

(null)


Allmänt | | Kommentera |

Första längdskidpasset

Första skidpasset i spåret är avklarat för denna vinter! Ser redan fram emot nästa! Känner av ljumskarna idag, dag 3 som också brukar vara den dag jag känner av det som mest. Hade även blodsmak i munnen efter att jag tagit av mig skidorna, placerat de i bilen och tagit på mig min jacka. Det brukar jag känna av vid första åket.

Det var så fint sken på himlen på morgonen. Hade önskat ni hade kunnat följare i spåret, fantastiskt fint! Kanske ska ta med mig vår gopro någon gång!? 

Väl hemma igen intogs frukost nummer 2, mums! Okej.. i och med att jag inte mådde så bra kvällen före så var jag inte sådär jättehungrig som jag brukar. Lite yoghurt med banan och kanel funkade dock.

(null)

(null)

(null)

(null)

Högtider | | Kommentera |

Vår tradition dagen före julafton

Hoppas ni haft en fin julhelg! Idag är det torsdag och många har återgått till arbete och andra är fortsatt lediga.

Vi har vår årliga tradition dagen före julafton, alltid lika helig! Jag började morgonen med träning och därefter spelade jag julmusik hela morgonen med en sprakande brasa i bakgrunden. Vår tradition börjar med att jag och mamma fikar tillsammans med två vänner till oss, också mor och dotter. Vi träffades upp på Finas och surrade en massa, jättemysigt! Ni kanske tror att det var jättemycket folk och trångt men tvärtom, det var smockfullt på den stora parkeringen men väl på fiket var det lagom. Jag intog en varm macka med chèvre, ruccola och valnötter. Dock var tyvärr inte servicen den bästa, min macka stod länge utan ett meddelande till mig att den var klar, så den hann bli avsvalnad och jag förklarade min besvikelse. De kom efter en stund ut med ett fat med choklad som kompensation, vilket var en fin tanke. Tyvärr har vi upplevt detta tidigare så nästa gång väljer vi vårt andra ställe. Nog om negativitet, förövrigt var vi nöjda!
 
Vi gick något ärende tillsammans innan vi önskade god jul och åkte hemåt. Vår traditionsdag slutar inte här, den fortsätter med middag hos mamma och pappa. Vi packade ihop vår packning, alla julklappar och öppnade dörren till ett varmt hem med tända ljus och min härliga julkänsla fortsatte! 
En god middag intogs, vi spelade Bingolotto på uppesittarkvällen, umgicks, bytte lite julklappar och mådde sådär oförskämt bra! En sen kväll med så mycket skratt och glädje!
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 
Högtider | | Kommentera |
Upp