Volvo on call - punktering

Dålig uppdatering här på ett tag. Trots detta är ni ändå här inne och kikar vilket jag uppskattar jättemycket! Bättring på uppdateringarna.

Fullt upp under lördagen med firande på kvällen, därefter rullade jag mot stugan. Så härligt att komma ut dit medan solen fortfarande var uppe och att sedan få vakna upp där ute dagen efter är magiskt! Var jättetrött under kvällen så att pysa ner under sängen i tid behövde jag. Vaknade upp under söndagen och påbörjade den fortsatta målningen av tak och väggar.

(null)

(null)

Igårkväll när vi åkte hemåt fick vi punktering på ett av däcken. Typiskt nog finns inga extra däck i de nya bilarna så det var bara att ringa Volvo on call. Dock kände vi att det skulle ta alldeles för lång tid att invänta hjälp (eftersom vi stod där vi stod). Vi beslutade oss för att fixa det själv, fram med den digitala instruktionsboken och alla hjälpmedel som finns att tillgå. Efter cirka sju minuter var det klart och vi kunde börja resan hemåt, enbart 80km/h. Väl hemma hade mamma förberett middag så det var bara att sätta sig till dukat bord, mums vad gott det var! Sedan fick vi bildvisning från deras resa, så härligt, älskar resbilder!

(null)

Hoppas ni också haft en fin helg!
Idag är det kyligare utr, 10 grader och blåser cirka 18 m/s i byarna.
Volvo - båtlivet - havet - helg - stugan - volvooncall - ö