Långhelgen

Vilken fantastisk långhelg förra helgen! Åkte ut redan på torsdagsmorgonen till stugan och eftersom jag tog långhelg på riktigt befann jag mig därute hela helgen, underbart! 

Det var första turen så vi har inte hunnit sätta ner någon av våra båtar. Det är tur vi har en släktö och även att de är pensionerade och därmed oftast är på plats därute och är redo med båtar ifall någon vill ha hämtning.
Havet har legat ganska stilla hela helgen vilket är magiskt! När det väl fläktat litet har det varit rätt vind för vår del (vår sida av ön). 

Ljuvliga tidiga morgnar, gick ner och satte mig på klipporna och bara njöt av lugnet. Efter en stund kom även pappa ner så vi satt där tillsammans och avnjöt en enklare frukost nummer 1, innan resten vaknade. 

(null) (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Ser så fram emot nästa helg. I veckan väntar befattning av den andra båten (den mindre vände vi på ute i stugan i helgen). Sedan väntar en renoveringshelg i stugan, härligt! Färg är inhandlat så jag är redo för målning!

Jag har delat med mig av så mycket solnedgångar och jag har miljontals tagna med både mobiler och kameror genom åren men oftast är de så unika och ingen är den andra lik (nästintill iaf). Havet och färgerna lever sitt egna liv.

Allmänt | havet, livet, maj, njuter, paradiset, sommarkänsla, stugan, stuglivet, ö, ölivet | |
Upp