Summering av veckan

Veckans prioritet: Har varit att ha hyffsat färdiga middagar när vi kommer hem från jobbet så att detta inte ska ta alltför mycket tid där och då.

Veckans träningspass: Två härliga pass på gymmet, ett med fokus på basävningar och ett annat med fokus på ben och rumpa. Hann även med ett tidigt morgonpass under veckan hemmvid - lite lugnare övningar för hela kroppen med fokus på ryggen, så skönt att få igång kroppen på det sättet.

Veckans frukost: Havregrynsgröt med varierad topping.

Veckans lyx: Hade möjlighet att bli hämtad med bil flera dagar, så skönt efter en lång och kall dag (även inomhus). Det gäller att passa på när chansen finns.

Veckans känsla: Har känt mig lite off den senaste veckan, sådär avskalad på något sätt där jag känner att mina känslor är som borta - varken lätt till gråt eller skratt, svårt att förklara. Hoppas att det känns bättre veckan vi börjar idag.

Veckans wow: Så mycket snö det har kommit det senaste dygnet. Känner att det räcker gott och väl men än är det inte färdigt för denna gång. Blir spännande att se hur det ser ut imorgon när vi vaknar.

Veckans pengar har gått till: Mat, mat och mat.. :)

 


februari - måndag - summering - veckan