Ingen aktivitet här på ett tag

Liten aktivitet här på slutet
Körningen håller jag på med för fullt, sist var idag, bad att jag skulle få köra till min praktik, pga att jag skulle hålla i en lektion på morgonen och kunde därför inte bli sen. Så det gick bara bra! Istället för att hon skulle visa  och jag styra så vart det jag som fick både visa och styra
Jag höll som sagt i en mattelek, eller ett pengaspel med klassen. Minns själv när jag var liten hur roligt jag tyckte att det var, i morgon ska jag även hålla i morgonsamlingen, har inte hunnit prata så mycket med handledaren men det går nog bra ändå!
Nog känns det konstigt att inte varje dag fara till skolan, men man har börjat bli rätt så van att fara hit i stället, såklart att man saknar skolan lite pga av alla elver i samma ålder, Iof så möter jag ju på barn och elever ända från förskoleklass t o m niorna, men de är ju som sagt inte riktigt i min ålder..
Den här tiden kommer gå så otroligt fort, och det kommer säkert kännas tomt att lämna mina små elever den dagen.. Trivs så otroligt bra, känns som att det är här jag jobbar nu.. och det är ju precis så det ska kännas..

Nej, nu ska jag forstätta med mitt skrivande, vet inte riktigt hur jag ska göra idag, om jag ska följa med barnen och äta mellanmål eller om jag stannar kvar här och jobbar lite..
Är i alla fall färdig med läxorna!
De är så duktiga!