Träning och mål!

Det var länge sedan jag uppdaterade här på bloggen. Det är med andra ord dags för en liten uppdatering!
 
Vardagen flyter på som vanligt då jag tillbringar så mycket tid som möjligt åt min träning. Jag har mål, och dessa ska uppfyllas! Förra veckan blev det 4 dagars träning.
Har kört träning 3 dagar i rad nu, så det är dags för en vilodag. Att vara ifrån gymmet när man väl är igång är inte enkelt.
 
Idag har vi haft hemmastudier vilket har gjort att jag kunde köra ett längre träningspass, idag var det dags för löpträning, kombinerat med lite bål och ryggövningar. Jag älskar att träna! Jag skulle inte klara mig utan träningen, det skulle påverka hela mig!
 
Jag får många frågor om det här med löpningen och även gymmet. Vart jag får min gnista och motivation till att fara iväg på egen hand. Det svaret jag kan ge är att jag brinner för träningen! Har man mål satt upp så går det bara med strömmen! Jag är inte så ofta med på pass, just för att jag inte tycker om att behöva passa tiderna för dessa, och jag trivs bättre med min egen träning! Vi är alla olika men så fungerar jag!
 
Jag har även hört flera prata om det här med att det är svårt att vara fokuserad när man tränar när det är så mycket andra människor på plats. För mig är det så att när jag kommer till gymmet så går jag in i min egen bubbla och ser ingenting annat förutom det jag själv håller på med, en skön och härlig känsla!
 
Jag tänker att det här med träning är en fråga som cirkulerar mycket idag. Jag tänkte därför få upp ett inlägg senare om just det här med träning och motivation.
 
 
Igårkväll bjöd vi över grannarna på lite grönsaker och film.