Skyrbuzz

Har buzzat en ny produkt igen, alltid lika kul!
Dock var det inte enkelt att hitta den i butik, har sökt jättemycket! Slutligen fann jag denna. Jag hade hoppats på att hitta den naturella smaken eller åtminstone granatäpple men tyvärr fanns inte dessa, så det fick bli den jag hittade, en med vanilj-smak. Anledningen till att jag sökte efter en naturell smak är att jag tycker de är godast och inte sådär söt som många kan vara! Samtidigt kanske det var dags att prova en smaksatt när jag hade möjligheten. Så en vanilj- som jag vanligt aldrig skulle köpa.
 
Men..
 
Jag måste säga att den smakade över förväntningarna! Perfekt storlek och en varm smak. Den smakade precis som glass. Jag åt den ganska neutralt utan så mycket tillbehör, förutom lite nötter/frön. Det är så jag gillar det! Dock hade jag gärna haft lite egenplockade bär och liknande som ni kan se på bilden nedan, dock var jag inte hemma när den intogs så det får bli nästa gång.
 
Vad ger jag då denna för betyg?
Det är verkligen ett perfekt mellanmål att ta med, både för stora och små, med en tillhörande sked i locket. Jag har ofta med mig mellanmål ifall jag vet att jag ska vara borta länge, så detta är perfekt! Ni måste prova den!