Helgens

Måndag igen och ytterligare en helg är förbi. Vi fick dessutom en timme extra natten mot söndag, det var skönt just då men att det samtidigt blir mörkare tidigare på eftermiddagarna är inte lika roligt. Haft en supermysig helg, laddat batterierna och gjort saker jag mår bra av! En blandning av familjemys, släktbesök, träning, goda middagar,  shopping och ett allmänt lugnt tempo. Ingen stress alls, vilket jag behöver! 

Magen fortsätter leva sitt liv, vilket såklart påverkar mig och mitt liv. Inte bara mitt liv utan även mina närmaste blir såklart berörda, bland annat då jag inte har samma ork som alla andra. Jag blir fort trött och mår jag dessutom dåligt blir det desto värre. Det är svårt att förklara och många tror att jag kanske gäspar för att jag tycker det är tråkigt, men så är självklart inte fallet!

Åter till ämnet, en bra helg!!!👏 Vädret har inte varit det roligaste, kallt och blåsigt, brr! Har därmed undvikit att vara ute alltför mycket utan tagit bil dörr mot dörr :)
Hoppas även ni haft en bra helg!

(null)

(null)

(null)

(null)

familjen - familjen - helg - helg - kallt - kallt - kvalitetstid - kvalitetstid - kvalité - kvalité - mysigt - mysigt - oktober - oktober - weekend - weekend