Bussbiljetter via sms

Det är mycket prat om bussbiljetterna som amn köper via sms nuförtiden. Många ungdomar fejkar dem och på så sätt slipper de betala, vilket förstås är fel! Fortfarande så tycker jag inte att busschafförerna behöver ha så dålig attityd mot alla. Bara pga att det är några som fejkar så betyder inte det att alla gör det. Har även fått höra att flera äldre behöver inte ens visa upp att de har betalat, de verkar tro att det bara är ungdomarna som vet hur man gör för att fejka biljetten, men så är inte saken. Det kan även äldre göra, fastän risken är mindre så finns den ändå där.

Nej jag tycker de ska ändra attityden och själva biljettsystemet. Det går ju inte att fortsätta ha det sådär när man ser hur fel det blir, det är ju inte smidigare än pengarna, tar ju lika mycket tid att vänta på svaret som att betala med pengar för att få åka.

Flera gånger när man skickar in ett sms så får man inget svar, då tror man att det går bättre om man skickar flera, men då blir det istället att man får betala dubbelt. Det borde räcka med att man kan visa uppå meddelandet man har skickat istället för att man riskerar att stanna kvar på hållplatsen eller i värsta fall behöva gå.

Nej, det måste bli ändring på biljettsystemet snarast!