Mat på Mallorca

Som jag nämnde tidigare har vi ätit så mycket god mat. Visst har  jag saknat lite av den grekiska touchen men har istället försökt äta allt det typiska spanska, allt från gazpacho till paella och tapas, mums! Gazpacho har jag ätit nästintill vare dag till förrätt, en favorit hos mig!
 
Att gå runt i butiker och se alla härliga frukter och grönsaker och allt andra ocksp för den delen, är något jag trivs bra med, älskar att strosa runt. Tror jag har varit inne i varenda mataffär runtomkring oss, haha. Passade på när jag tog en promenad själv en förmiddag.
 
Alltwså frukosten på hotellet var magiskt, färskt bröd, färska smoothies och kockarna stod i högsta hugg och stekte alltifrån omeltter till pannkakor och massor av annat. Frukten smakar så mycket mer här nere. Ni som känner mig vet att jag älskar yoghurt så det var en självklarhet varje dag, med en massa olika frösorter och nötter och dyl. Den gröna smoothien fastnade jag verkligen för, den var gjord av bland annat spenat och äpple och så fräsch i smaken, en energikick sådär på morgonen.