Hemsk film

God förmiddag än så länge!

Vilken natt det har varit, varit 18 grader ute och helt otroligt vilken värme! Man hade ingen större lust till att gå in, ville njuta varje minut av att inte behöva frysa. Kan det inte få vara så varmt under dagen, just nu står termometer på 13, när jag steg upp på 16 så den har sjunkit.

Var tänkt jag skulle följa med mamma och träna men mina bihålor vill inte ge sig. Jag ska heller inte träna när jag har såhär, så typiskt! Ska först och främst ändra läkare på vårdcentralen och sedan ska jag boka en tid. Kan inte ha den jag för tillfället har. Någon fler som är drabbad av denna bihåleinflammationen?

En myskväll igår hos Malin och Markus, supertrevligt! Hon hade bakat en jättegod paj med glass till. Dock så kunde vi väl ha sett en bättre film, usch vilken äcklig film.

Kommer inte på namnet på den men det handlade om en tjej som flyttar in i en egen lägenhet (precis gjort slut med killen). En kille i samma lägenhet verkar jättetrevlig och de börjar umgås tillsammans. Ju längre det går så börjar vi se hur den här killen är helt besatt av denna tjej. Har gjort gångar i väggarna bara för att kunna se henne hela tiden, när hon ligger i badkaret, sover, ja vad som helst. Han drogar tillslut ner henne så under nätterna kliver han in i hennes lägenhet och smeker henne och det ena leder till det andra. Hon är fortfarande helt ovetandes om vad som händer eftersom hon är drågad.
Hon börjar som smått känna att något är galet men bästa kompisen tycker bara hon är löjlig. Hon börjar träffa sitt ex igen och den här killen som bor i samma hyreshus blir helt galen när han får reda på det och gör allt för att stoppa det. Verkligen allt!

I slutet av filmen satt jag mestadels och tittade bort, Malin "diskade" för att undvika.