Tisdag

Steg upp tidigt i morse för att fara på körskolan klockan 7.00, jag körde dit.. och därefter var vi ute och körde..
vet inte riktigt vad jag ska säga om min ledare, men det ska väl fungera..
gick bra i alla fall..

Sedan for jag ut och sprang när jag kom hem för att försöka vakna upp ytterligare, för att orka göra färdigt religionen som jag har suttit med mest hela dagen, nästan färdig nu, har tänkt ta med den och lägga till lite små detaljer men sedan så.. Sedan körde jag och vi for för att köpa lite tidningar..
Har även fortsatta med packningen som nu snart är klart..

Är så less på mitt dåliga självförtroende
Allmänt | | Kommentera |

Måndag

Idag är det första dagen på höstlovet, har varit ute och sprungit och sedan packat lite smått inför resan som närmar sig..
Har även suttit en hel del med religionen, känner att jag måste bli färdig med den innan jag far, annars hinner jag inte..

Har även ikväll varit på bio med Emma, riktigt kallt att köra moped men det gick.. Kommer forfarande inte ihåg vad den egentligen heter, någonting med Barcelona i alla fall..Trevligt att träffa henne
Ikväll blir det en ganska tidig kväll, ska vara 7 i morgonbitti på trafikskolan för att fara ut och övningsköra.. känns riktigt tidigt men det ska fungera.. är ju van att köra i mörkret men kanske inte lika van att köra så tidigt på morgonen..

Allmänt | | Kommentera |

Lördag

Ja nu är det lov, igår var det hockey som jag sa tidgare, Björklöven - Sundsvall 2-1 efter förlängning och straffar..
"Vi var oslagbara" var nog inte det rätta även denna match, i vanliga fall skulle vi ha tagit det här, men vi har ingen fart, inga bra passningar och pucken går ju inte att få in i målet..Snart börjar man tröttna, kom igen nu grabbar
I morgon är det återigen match, Björklöven - Troja, det kommer säkert bli hårt men vi hoppas på det bästa..
Hoppas vi får se en vändning, men det är väl inget dekan göra med denna laguppställning..
Vi skulle behöva nya spelare, bättre spelare
Gårdagens idolprogram spelade vi in så vi såg det när vi kom hem i stället, ett riktigt bra startfält iår alltså, måste även säga att jag tycker det var det bästa programmet hittils, vilka sånger och vilka sångare.. Kevin alltså, vilken kille, hur bra som helst..Idag har mormor och morfar varit här och hälsat på ..
riktigt trevligt

Allmänt | | Kommentera |
Upp