Tävling

"Jag är med och tävla hos FRIDA HJÄRTA KEVIN om en personlig almanacka från tryckdig.se"
Allmänt | | Kommentera |

Två månader med dig!

2 månader med dig idag!

Har fått tillbringa en lång helg med dig, du for igår och jag saknar dig otroligt mycket redan, du är verkligen mitt allt! Älskar dig av hela mitt hjärta!

Har hunnit med två Lövenmatcher under helgen, dock gick vi hem med besvikna miner båda gångerna, dvs förlust, första matchen såg hemsk ut mot Borås, dock andra matchen mot Troja/Ljungby såg lite bättre men vi ville såklar se mer, vi förlorade den matchen slutligen på straffar..
Var även i fredags och hjälpte pappa att göra i ordning för farmor och farfar, och fick även träffa dem vilket var lovely, älskar er! Ni är de bästa farföräldrar man kan ha helt enkelt!

Tog sprutan mot svininfluensan i torsdags, natten mot fredag var hemsk, hade frossa, värmeslag, låg och svamlade, trodde jag hade Niklas och mamma att prata med framför mig.. Värken gjorde att jag var tvungen att försöka ligga helt stilla.. Dagen efter var också jobbig, trodde jag inte skulle orka att följa med pappa, men jag ville det så otroligt gärna så det fick bara gå helt enkelt! Värken har därefter suttit i ett tag, känner av ömhet fortfarande..

Skickade in ett cv igår och skulle egentligen fara iväg och lämna några idag men är så otroligt trött så ska försöka komma i säng tidigare ikväll och göra det i morgonbitti istället! Då måste dem bara in!
Kan inte träna än heller, eller funderar ändå på att fara ut, har ont i halsen men sedan när jag äter frukost så försvinner det..

Gårdagskvällen var lite jobbig, allt kom på en gång, saknade efter älskling gjorde det hela inte bättre, och är så less på att bara gå hemma och inte ha något att göra på dagarna, vill ha någon sysselsättning.. får väl ta och börja plugga till hösten då, men till vad är frågan för det här fungerar inte..

Puss
Allmänt | | Kommentera |

19 november

Hola!
Har suttit och kikat lite på det nya Paradise Hotel, och svenskt, äntligen, haha!
Har bett mamma läsa igenom mitt cv på jobbet så nu är det färdigt för att lämnas in, antingen blir det att fara idag och lämna det eller i morgon förmiddag, lutar faktiskt åt i morgon skulle jag tro men jag får se hur det blir.
Ska även få in lite fler ikväll, dvs skicka in!
När pappa kommer hem på lunchen ska jag skjutsa tillbaka honom så jag får tillgång till bilen så ska jag ta mig en sväng på stan hade jag tänkt!

2 månader idag sedan jag såg älskling för första gången! <3
Allmänt | | Kommentera |
Upp