30 juni

Dålig uppdatering jag vet!
Helgen har jag spenderat i stugan, riktigt nice väder har det varit, underbart!
Tycker om det så otroligt mycket, kärlek till det stället!Igår var första lediga dagen, riktigt skönt, idag har jag varit en sväng på stan och sprungit några ärenden, därefter for jag och Elin iväg till Bettnessand, hon parkerade bilen vid Nolia så vi tog min bil istället, men där ute blåste det så otroligt mycket! Alla som var där drog sig typ till sina bilar och mopeder och for hem.. Vi satt en stund i sanden och beställde däreftter lite att äta vid serveringen, men då kom det massvis med måsar flygande och började bajsa på bordet och efter en stund kom det även på Elin, så vi skyndade oss fort därifrån..huvvahuvva! Det tycker vi inte om!
Men efter ett tag så tog vi bilen hem, roligt att träffa Elin igen! Är så glad att vi fått den bra kontakten som vi har fått! Du läste bara några få kurser med oss när jag gick i tvåan på gymnasiet men snabbt började vi prata!

Fick även blommor vid dörren när jag kom hem, stod dock inte vem det var ifrån.. men han ringde upp mig så nu har jag fått det klart för mig!

Allmänt | | Kommentera |

Uppdatering midsommar

Dålig uppdatering, jag vet!
Sommar = Mindre datoranvändning

Midsommarhelgen
Midsommarhelgen har vi tillbringat ute i stugan, har varit riktgit trevligt! Båtkörande och tältuppsättning är bara förnamnet.. En lyckad och trevlig helg helt enkelt! Och extra lång i o m att vi var lediga på fredagen, så det kändes riktigt bra! Har jobbat nu på Balticgruppen i veckan, och har bara en vecka kvar innan även jag har sommarlov på riktigt! Längtar dit.. det jobbigaste är att behöva stiga upp strax efter klockan 6 varje morgon, alldeles för tidigt! På eftermiddagarna är jag helt slut och orkar typ inte göra någoi, bara vila och chilla! Är glad att jag inte tog första jobbet som jag fick som var på 5 veckor med tidiga mornar, det hade jag inte orkat med känner jag!
Måndag idag, bara 4 dagar kvar!!!! Kämpa kämpa!!

Pussar!
Allmänt | | Kommentera |

STUDENTEN 10 juni 2009

För vi har tagit studenten, för vi har tagit studenten, för vi har tagit studenteeeeeen, fyfan vad vi är bra!
10 juni 2009

 
 

Dagen började 7.00 där vi alla treor på hela skolan samlades på nolia för frukost  stipendieutdelning och fotografering tillsammans!
Därför bar det av tjoandes n till idrottshallarna där alla ettor och tvåor satt snälla och tysta och väntade! Det blev sång och band som spelade!
Sedan drog vi oss till klassrummet där vi hade fika tillsammans med handledarna och utdelning av blommor och betygen.. Sedan 10.55 stod vi beredde vid ytterdörrarna och väntade på att vi skulle få springa ut till våra nära och kära, 11.00 öppnades dörrarna och vi kom utspringandes! Det var inte det lättaste att hitta igen dem eftersom det var så otroligt många där ute som stod med alla skyltar, men slutligen så fann jag dem! Kramkalas!
Sedan började några ur klassen dra sig till lastbilen som vi skulle åka, dock så var det väldigt svårt att hitta igen den bland alla som fanns där, men slutligen så!
Vi åkte en extra sväng och sedan in i stan och körade, körde och körde, vilekn känsla, var nog det bästa av allt! Alla människor som stod och vi tjoade, sjöng, diggade musiken vi hade med oss och vinkade till alla människor som så gärna vinkade tillbaka!
Sedan kom pappa och hämtade mig, vi drog oss hemåt till familje och släkten som väntade!
Det började regna och oron för vad vi i klassen skulle göra blev allt större, det var tänkt att vi skulle vara ute och äta tillsammans, men med regn i luften och blött i gräset lockade det inte!
Vi beslutade slutligen om att fara till en tjej i klassen som bjöd oss in alla! Ett mycket bra alternativ!
Många av oss hade köpt förbiljetter till studentskivan som skulle vara på x3m, och vi skulle komma innnan 22.00 för insläpp så vi började dra oss ner dit, en kille skjutsade oss! Resten som inte hade biljetter skulle dra sig ner senare för att försöka komma ner!
Det blev en väldigt lyckad kväll med mycket studentkänslor!
Alla gick runt med sina studentmössor, vilka känslor!

Kom inte i säng förrän efter 4.00, och trött njaa man var väl snarare rätt så pigg!

Tiden efter denna stora dag har varit både bra och dåligt, mycket känslor som far runt just nu! Saknade den efter personer som man inte vet när eller om man någonsin kommer träffa mer! Några av oss flyttar utomlands och andra till andra städer! Sorgligt men så är det! HAde inte lätt att hålla tårarna borta igår, 11 juni, och det minsta lilla gjorde mig ledsen!

Allmänt | | Kommentera |
Upp