29 december

Imorgon för en vecka sedan var en speciell dag, dagen före julafton, helt klart en av de absolut bästa dagarna under hela året. Om jag kunnat hade jag gärna spolat tillbaka tiden och börjat om!
 
En arbetsdag kvar innan det åter är några extra lediga dagar som väntar. Har varit otroligt trött dessa tre dagar denna vecka, om vi bortser från att jag natten till igår var vaken nästan hela natten (magen), så vet jag inte varför jag är så trött. Kan det bero på detta mörker vi har?
Annars rullar dagarna på, det är jobb, träning och middag som dagarna består av. Vi hann även med att avfrosta frysen igårkväll vilket känns jätteskönt. Frysen är fri från is och produkter vi inte är i behov av, rensade bort en del! Den känns inte lika överfull som tidigare när man tittar in.
 
Till arbetet, en riktigt fröjd att få arbeta på en arbetsplats, där jag trivs så otroligt bra. Med både kollegor och arbetsuppgifter! Jag har ingen söndagsångest och det är otroligt skönt! Att kliva upp och gå iväg till arbetet med ett leende, det är något jag tycker är viktigt för att orka med. Visst har vi alla våra dagar, då det känns lite tyngre, men det går fort över för att sedan vara på banan igen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |

Julen

Dagen efter den stora dagen. Julafton, den dagen vi alla längtar till och som sedan springer förbi i raketfart.
Vi började julledigheten med uppesittarkväll med min familj, en tradition som vi håller fast vid! Med bara dubbellotter satt vi bänkade efter en god middag.
 
Juldagsmorgonen började med att vi klev upp extra tidigt, en mysig morgon med julgranen och en massa ljus tända. Julfirandet fortsatte på kvällskvisten hos släkten. Min fina faster står fast vi traditioner, så efter ett gott julbord fortsatte efterätt på efterrätt.. som i slutändan blev fem stycken + glögg och tilltugg före middagen. Fem omgångar dukades det fram en massa godsaker i olika teman. Självklart går det inte att äta av allting.
 
Tomtar kom, en efter en, med så pass mycket folk och många julklappar krävs det många tomtar som kan hjälpas åt och ta olika skift. Kvällen avslutade med att vi alla befann oss nere i deras källare för att leta reda på en försvunnen present bland allt julpapper, som tillslut hittades!
Sammanfattningsvis hade vi en toppendag/kväll igår, alltid kul att vara samlade, trots att vi är så många så är det roligt att träffas! Hoppas att ni också haft en bra dag och att julhelgen fortsätter likaså.
 
Högtider | | Kommentera |

Bästa starten varje morgon!

Bästa starten på dagen!
Verum fil med en bra kombination av musli!Mat/bakning | | Kommentera |
Upp