Fångarna på fortet ikväll igen!

En ny dag avklarad.
Antalet besökare på bloggen ökar och ökar, så roligt att se och man blir bara mer motiverad av att skriva.

Nicke har besök av en kompis så jag passar på att kolla datorn lite. Ska även kolla lite inför fredagen, dock blir det mer imorgon när vi ska till mamma och pappa och äta så kan jag kika lite på internet.

Nu taggar vi till Fångarna på Fortet ikväll, 20.00 på 4an. Ikväll är det barnen mot föräldrarna som tävlar, blir spännande! Igår var det Bönderna mot ett annat lag som jag aldrig kommer ihåg namnet på. Det var toltalt utklassning vill jag lova! Dock tycker jag det var synd att de inte gick vidare till final när de var så otroligt duktiga!

En jobbdag kvar sedan planeringsdagar, skönt!

I helgen ser vi fram en helg ute i stugan. På söndag ska vi även upp till A och L, ska fira A. Alltid skönt att ha något att göra på en söndag, söndagar är nog jobbiga ändå så det räcker.
Allmänt | | En kommentar |

Kvällsinlägg

I lägenheten igen. Vi ligger framför tvn och kikar på Time out. Ser fram emot tvekampen, då får man alltid ett gott skratt! Magen krånglar som vanligt.. snart vet jag inte vad jag ska göra.. inget hjälper! Ena stunden är jag hungrig och när jag sedan ätit så vänder det och blir helt tvärtom istället. Står hellre över att äta men då blir det väl inte bra heller.

Blir en tidig kväll ikväll, hade tänkt försöka pallra till sängen efter programmet, dvs 22.00. Är så dyngtrött annars. Inge roligt att behöva gå och lägga sig så men på morgonen när man vaknar ångrar man sig att man inte gått och lagt sig tidigare. Lika bra att ge det en chans!

Jag och älskling har så mysigt tillsammans, varje natt får jag känna hans värme i närheten av mig. Antingen har jag en arm omkring mig eller så ligger vi bara och håller varandra i handen. Det kan även vara så att v på något annat sätt känner att vi har varandra nära. Det betyder så otroligt mycket!
Värme värme värme!Ingen tvekamp i kvällens avsnitt måste jag bara tillägga med. Vi som satt och väntade. Det var dock ett bra program i alla fall som vanligt.
Allmänt | | Kommentera |

Första jobbardagen avklarad

Har precis kommit till mamma och pappa. Nicke sitter och betalar in lite räkningar, passar på att fara hit när inte vårt internet funkar som det ska, men snart så!
Första jobbardagen av veckan är i alla fall avklarad. Låg i magkramper igårkväll, så det blev en rätt så sen kväll i säng. Har samma magkramper även ikväll, blir så less!

Snart börjar Fångarna på Fortet, KUL! Något som vi alltid sitter bänkad framför, och därefter följer ett avsnitt från Time out!

Jag jobbar bara måndag - onsdag idag, eller egentligen hela veckan men vi har planeringsdagar torsdag och fredag. Ska tydligen iväg till Skeppsvik på torsdagen.

Nu har invigningen av Botniabanan gått av stapeln och det är bara att börja rulla på, spännande. Den ska man absolut åka med!

Allmänt | | Kommentera |
Upp