Måndagsdagen

Vad hände igår?
Jo, det var en ganska helt normal skoldag som jag nämde tidigare, dock skulle jag och Emma fara på TC och informera om vårt projektarbete, och försöka få med några som är intresserade, så det gjorde dagen helt klart mer spännande.. När vi kom dit fick vi reda på att projetktorn som vi hade tänkt använda var trasig, så det blev inget prat i alla fall, det hela slutade med att vi pratade med några andra lärare och kom fram till att vi ska komma idag och prata med en av sjuorna i stället, så vi måste prata med vår PSS lärare, eftersom vi ska fara och prata på precis den lektionen..

Kvällen var lugn, meilade in religionen och satt sedan och jobbade med läsloggen, som nästan är helt klar nu, ska finslipa ikväll bara, så det känns bra..

Idag kom det några killar som skulle fixa hemma hos oss, med indragningen av fjärrvärme, så de är säkert där just nu också... roliga typer det där..

Hoppas att alla får en superduper härlig dag
Kramar

Allmänt | | Kommentera |

Måndag åter igen

Sitter nu som jag ofta göra nu förtiden på multimedialektion, känns ovanligt bra för att vara måndag må jag säga, känner mig riktigt peppad inför Tc besöket, där vi ska gå och prata i flera klasser om vårt projektarbete som jag sa tidigare..
Helgen har varit lugn och mycket trevlig, igår gjorde jag inte mycket, var med familjen både på stan och på det nya Intersport, det har verkligen blivit stort nu, med två våningar och hur mycket kläder och sportartiklar som helst, måste säga att jag tycker att det har blivit lite väl stort...  man bli ju alldeles yr där inne.. känns inte längre som en mysig sportaffär... lite tråkigt tycker jag.. Satt även och såg ensam mamma söker igår, älskar verkligen det programmet, ett riktigt må bra program, längtar redan tills nästa program, dvs på söndag..

Björklöven spelade bortamatch i går mot Malmö, det var oroligt hur det skulle gå men efter full tid stod det 2-2 och det var dags för förlängning, som tur var gick extra poängen till Björklöven, och de gick segrande ifrån matchen..
Kändes riktigt bra.. var helt klart beredd på en förlust..

Hoppas alla får en jättebra vecka
Kramar
Allmänt | | Kommentera |

Lördagskväll

Idag har farmor och farfar varit och hälsat på, tycker verkligen om de
Annars har det inte hänt så mycket..
Godnatt på er alla

Allmänt | | Kommentera |
Upp