Träningssnack

God förmiddag,

Igårmorse steg jag upp extra tidigt för ett gympass på gymmet. Väl hemma igen intog jag frukost nummer 2 som bestod av bland annat detta: 

(null)

Detta blev nog årets sista gympass innan vi går in i 2018 i och med att gymmet har stängt idag.
Idag blir det troligtvis enbart en promenad ( vilket inte är min bästa sysselsättning ) men lite luft är inte fel. Hade skidorna varit förberedda hade det blivit en tur i spåret, kanske imorgon istället :D Har hunnit med en tur under denna julhelg, så härligt! Alltid efter första åket stramar det kring benen efteråt på nya ställen, älskar det! Ser ut som att det är riktigt ljust på bilden, tog bilden när jag var klar men när jag påbörjade passet var det mindre ljust då vi var iväg tidigt på morgonen, innan frukostid. Den bästa tidpunkten i spåret, oftast bra före, lite folk ( enbart några tävlingsåkare ), perfekt! Väl vid bilen igen kom det några få barnfamiljer som packar ur skidorna ur bilen.

(null)

Högtider, Träning/hälsa | frukost, julen, livet, längdskidor, morgon, morgonstund, träning, vinter | | Kommentera |

Dan före Dan - 23 December

Redan på fredagen hade jag riktigt julkänsla i kroppen. Det var med lätta steg jag gick hem från jobbet och hela julhelgen låg framför oss, obeskrivlig känsla!
 
En lugn morgon den 23 väntade. Jag steg upp före 8, tände en massa lus och bara njöt av lugnet.
 
Under tidig eftermiddag åkte jag och mamma iväg för att möta upp våra vänner på Finas Hembageri på Avion för vår tradionsenliga fika tillsammans. En varm macka med mozarella och soltorkade tomater fick det bli. Vi blev alla förvånade öv er att det var så lugnt på hela gallerian. I vanliga fall när vi brukar träffas dagen före på stan, brukar det vara svårt att få ett bord. Det var inga problem denna gång. Dessutom lugnt hela tiden vi satt där. Vart befann sig alla? Det gjorde självklart ingenting utan vi njöt av lugnet!
 
 
Tiden går så fort så efter flertalet timmar var det dags för att åka hemåt. Packade ihop det sista och sedan åkte jag och N upp till mina föräldrar för en mysig middag som vi alltid gör, sådär dagen före. Självklart bestod kvällen av uppesittarkväll framför Bingolotto.Ni kanske undrar ifall vi vann något på någon lott. det gorde vi, 100:-, haha. 
Högtider | | Kommentera |

Juldagen i magsmärtor

Juldagen idag och vi hade en så mysig julafton igår! Så mycket kärlek och värme min fina släkt består av, är helt obeskrivligt! Att vi år efter år samlas tillsammans och alltid lika bra sammanhållning och fina stämning! Jag kommer att uppdatera er kring detta i ett senare inlägg.
 
Jag hoppas att även ni haft en fin julafton och firande både idag och imorgon, på ert speciella sätt. Vissa fortsätter med julmat, paket och allt vad det innebär, andra jobbar, myser hemmavid eller på annat sätt utnyttjar dagarna till fullo.
 
Dagen börjde för min del med träning, tanken var en runda i skidspåret men på grund av kylan valde vi ett gympass istället idag. Därefter har dagen var så skönt, inga måsten, inga krav utan bara få vara och fått tid med mamma och pappa. Dock kom min magsmärta ganska tidigt under eftermidagen så jag har tyvärr tillbringat hela eftermiddagen i soffan/sängen, har försökt sova bort min smärta som stört dagen för mycket! Såå tråkigt! En god middag väntades även ikväll men jag satt mestadels och petade, fick i mig en pyttebit, så tråkigt, jag som sett fram emot detta... En förklaring till att uppdateringar kring julafton kommer senare.
 
Ha en fortsatt fin julhelg!
 
 
Högtider | | Kommentera |
Upp