Älskling

Kom hem igårkväll från älskling, är ändå så tomt utan honom, tänker på honom hela tiden, det känns hela tiden att det är något som saknas! Var som vana på väg att ta fram 4 tallrikar på bordet, men kom fort på mig att det bara behövdes 3 denna gång.

Det är ett fruktansvärt oväder som har dragit in, huvva vad less jag är på det, hade hoppats att det skulle sluta men ev så fortsätter det även i morgon! Jag kom ut första gången för att skotta och var ute ca en timme för att få bort allt, hemsk vind och snö som hela tiden blåste på en och snabbt var det som man hade skottat bort tillbaka igen. Efter ett antal timmar gick jag ut för att skotta igen så att mamma och pappa skulle ta sin fram med bilarna, och jag kunde knappt få upp dörren och fullt med snö, gick nästan upp till knäna på mig, helt sjukt vad mycket snö det var! Jag skottade i över en timma, usch vad less jag är på snö, kan det inte bara sluta så skulle jag bli ännu gladare! När vi sedan satt vid matbordet kom plogen förbi och gjorde en jättestor kant nere vid vägen, två gånger kom han förbi och gjorde den bara ännu bredare, så det var bara ut igen och försöka skotta bort den så att man ska kunna ta sig ut i morgon, dock sprang mamma och pappa ut denna gång!

Ska på intervju imorgon och sedan jag även träffa Elin, när vet jag inte riktigt än så ska höra med henne när det passar! Sedan kommer älskling, längtar jättemycket, hans behövs verkligen! <3

XOXO
Snart helg igen!
Allmänt | | Kommentera |

22 januari

Nu var det ett tag sedan man skrev här, blir mindre och mindre känner jag, men så kan det vara ibland, annat som sysselsätter mig vilket är positivt!
Det verkar gå många förkyldningar just nu, först var det min tur som jag fick redan på nyårsafton, sedan låg min pojkvän där, därefter mamma och nu även pappa. Det värsta med den har nog varit hostan, pappa hostar så hemskt på kvällarna nu så mamma har fått sova i extrarummet istället. Jag känner fortfarande ibland av halsen men hoppas man kan ta och börja med träningen snart igen, för det skulle behövas, man mår så mycket bättre!

Var och fikade med en gammal klasskompis från grundskolan i veckan, vilket var jättetrevligt, så många minnen och mycket att prata om. Det är alltid roligt!

Jag håller på och söker jobb för fullt, det har ju kommit ut rätt så mycket i Umeåkommun nu för oss ungdomar, dock får man se om man har turen på sin sida!

Får se vad som händer i helgen, ska iaf till Övik ikväll med älskling, bara bilen håller hela vägen fram! På måndag firar vi iaf 4 månader tillsammans, vilket har varit 4 underbara månader! <3

Ska snart bege oss till mamma jobb, ska hjälpa henne med några saker.

XOXO
Trevlig helg!
Allmänt | | Kommentera |

8 januari och helgen framöver

Har varit en jobbig natt, illamående. Kändes dock skönt att prata med älskling i telefon så jag kände att hans fanns vid min sida. Tillslut kunde jag dock lägga mig ner och sova, vilket var skönt, alldeles trött idag så det blev en längre sovmorgon än vad jag hade tänkt mig, men så kan det vara ibland, det behövs när det behövs. Pappa och mamma hade även dem svårt att sova/somna inatt, underligt det där! Förkyldningen är fortfarande kvar den men jag hoppas att den snart är på väg att bli bra, är så less på den och särskilt hostan som är ihållande. Värst på kvällen då man vill sova och det är helt omöjligt! Har ätit upp hostmedicinen så får se om jag köper nytt eller om jag låter det fixa sig själv nu.
Älskling är snart på väg upp iaf, blir nice! Vi ska nämligen ut och äta ikväll med min familj, blir mysigt. Har inte varit ute och firat min födelsedag som vi brukar så det är väl en kombination. Jobbigt bara om jag ska sitta och ha hosta hela tiden men det får gå helt enkelt! :)

Sedan får jag se vad som händer resten av helgen, hade försökt dra ihop ett gäng och fara och bowla men det är inte det lättaste, så att det ska fungera för alla så vi får helt enkelt se hur det blir! Känner av illamåendet nu igen, så får väl bli att ta någon tablett för att se om det går över.

Har även suttit och kollat på nya vårkläder på internet, har dock inte hunnit komma ut överallt men lite så. Ser fram emot att köpa sommarkläder, mycket roligare än vinterkläder, nästan iaf! :)

XOXO
Allmänt | | Kommentera |
Upp