Kreta

Sitter nu pa hotellet pa Kreta, kom i fredagsnatt och det har varit underbart vader de har forsta dagarna, har inte kunnat vara battre! Saknar alsklingen jattemycket saklart men snart far jag traffa han igen, kommer vara underbart att se honom vantandes pa flygplatsen nar vi kommer hem, helt lovely!

Alskar dig mitt hjarta!
Allmänt | | Kommentera |

Tisdag och sjuk

Är hemma från jobbet idag också, men imorgon ska jag bara börja igen, får nästa skuldkänslor av att vara hemma fastän jag vet att jag inte orkar jobba. Det är hemskt men så är det och har alltid varit!

Älskling är och träffar sin nya arbetsgivare och sedan skulle han även förbi och hälsa på sin pappa på jobbet en sväng. Det är otroligt vad kärlek kan göra med oss människor. Jag vet att jag har funnit en person som gör att jag mår bra och orkar och klarar av saker jag inte tidigare skulle ha gjort. Han är ett stort stöd för mig! Har klipptid ikväll så jag ska försöka pallra mig dit, som tur var så har jag privatchaufför just ikväll så det kan ju inte vara bättre!

Sitter återigen och kollar på gamla videofilmer där jag är som liten, dock äldre än vad jag suttit och sett på tidigare i helgen. Det är nu sommar, varmt och jag är ca 9 år gammal. Mycket stugbilder som gör att jag längtar alltmer till sommaren så att vi kan vara där ute.

Vi fortsätter även att leta lägenheter inne i stan (Umeå), inte lätt, så om det är någon som vet av någon så hör gärna av er!

                                         Älskling med mina glassisar

         
                            

Allmänt | | Kommentera |

Helgen

Fredagen
Blev lugn, hade ju trots att farit hem från jobbet pga förkyldning så jag orkade inte göra många knop den kvällen. Vi umgicks med mamma och pappa och såg massa trevliga program.

Lördagen
Fortfarande sjuk. Kunde trots allt fara ut en sväng på några ärenden men sedan blev det fort hem igen, ingen orka, kallsvettades mest hela dagen, inge roligt alls! Träffade Nickes föräldrar en sväng och försökte vara smakprov på några saker som de hade tänkt att inköpa. Satt ute i solen ett tag, var ju så otroligt fint väder ute! Kvällen spenderades även denna hemma i lugn och ro. Vi hade hyrt filmen "The reader" som vi såg tillsammans. En gripande bok om intensiv kärlek mellan två personer i helt olika generationer som dras ifrån varandra. När de sedan träffas igen efter många år så är inte saken densamma, hemligheter uppkommer och ålderdom har kommit med i bilden.

Söndagen
Även den lugn. Några springärenden, inget mer. Varmt i luften men dock ingen sol framme. Nicke, mamma och pappa var duktiga och tillbringade dagen ute i trädgården, krattade och hade sig. Jag låg inne på soffan.

Måndag
Är hemma från jobbet även idag, får hållar tummarna att jag orkar mig dit imorgon igen. Har beställt klipptid i morgonkväll och det vill jag ju inte missa! Nicke sitter bara och väntar på att arbetsgivaren ska ringa så att han får fara och träfffa honom, vilken segkorv det var! Nicke var uppe tidigigt i morse så att han inte skulle missa samtalet men nu är klockan snart 14.30 och han har fortfarande inte ringt.

Älskar min babe! <3 
Allmänt | | Kommentera |
Upp