Every bit of me

Swear it again

Allmänt | | Kommentera |

Universitetet idag

Ja då var första dagen på universitetet avklarad! Gick bara en timme så här första dagen vilket var rätt skönt, fick se alla som man skulle gå med och lite information om kursen som vi ska läsa!

Fick en kommentar om vad jag ska gå så nu ska jag förklara. Jag har bara valt en kurs denna gång eftersom jag inte har någon aning om vad jag vill jobba med framöver. Därför känns det lite dumt att hoppa på ett helt program när man ändå inte har någon aning. Kursen som jag ska läsa är en juridisk översiktskurs, det är en nyttig kurs som man kommer ha nytta av oavsett vad man gör framöver, vilket känns bra! Min mamma är jurist så därför har det väl blivit mycket därigenom också, det känns spännande! Kommer även få en bättre översikt om vad mamma gör för någonting! Man vet aldrig, kanske kommer man fortsätta på den här linjen, vem vet!?

Berätta gärna vad ni gör i höst, jobbar, studerar eller dyl?

Är ledig imorgon i alla fall, så det känns riktigt skönt, en lugn start!

XOXO
Allmänt | | Kommentera |

Helgen som är på väg mot sitt slut

Hej sötnosar!
Solen skiner idag men det blåser en hel del, tråkigt nog!

Har varit ensam hemma hela helgen vilket har varit jätteskönt!! Jag bara älskar det helt enkelt!
Blir så sugen att försöka hitta något eget som man själv får bestämma över, dock så måste jag ha en inkomst innan så att jag har någonting att stå på, men det kommer väl så småningom! Man ska väl utnyttja tillfället att kunna bo hemma också så länge man kan, man hinner flytta tids nog det är jag säker på!
Kvällen var så otroligt slapp och skön igår!! Låg i soffan och såg de gamla avsnitten av ensam mamma söker som finns att se på www.tv3.se, det är så fint ju!
Hälsade även på E, vilket var trevligt!
Fick sedan se F nya bil igår, riktigt snygg faktiskt :) Stolt kille! :)

Helgen låt är såklart:
This is my life

Börjar skolan i morgon, vilket känns spännande i magen, både positivt och negativt, men som sagt så är det frivilligt och om jag verkligen inte känner för det så är det bara att jag hoppar av! Vilket känns som en trygghet i sig! Hoppas att det är människor där som man kan snacka med och kanske få någon kontakt, hade varit riktigt roligt faktiskt!

XOXO
Me like!
Allmänt | | En kommentar |
Upp