Skyrbuzz

Har buzzat en ny produkt igen, alltid lika kul!
Dock var det inte enkelt att hitta den i butik, har sökt jättemycket! Slutligen fann jag denna. Jag hade hoppats på att hitta den naturella smaken eller åtminstone granatäpple men tyvärr fanns inte dessa, så det fick bli den jag hittade, en med vanilj-smak. Anledningen till att jag sökte efter en naturell smak är att jag tycker de är godast och inte sådär söt som många kan vara! Samtidigt kanske det var dags att prova en smaksatt när jag hade möjligheten. Så en vanilj- som jag vanligt aldrig skulle köpa.
 
Men..
 
Jag måste säga att den smakade över förväntningarna! Perfekt storlek och en varm smak. Den smakade precis som glass. Jag åt den ganska neutralt utan så mycket tillbehör, förutom lite nötter/frön. Det är så jag gillar det! Dock hade jag gärna haft lite egenplockade bär och liknande som ni kan se på bilden nedan, dock var jag inte hemma när den intogs så det får bli nästa gång.
 
Vad ger jag då denna för betyg?
Det är verkligen ett perfekt mellanmål att ta med, både för stora och små, med en tillhörande sked i locket. Jag har ofta med mig mellanmål ifall jag vet att jag ska vara borta länge, så detta är perfekt! Ni måste prova den! 
 
 
 
Tips | | En kommentar |

Firande!

Förra helgen var magisk! Blev firad massor! Jag som egentligen inte tänkt fira så mycket, haha!


Fredagen avslutades efter jobbet med en god middag på stan med familjen! Vi har som tradition att vi går ut och äter varje gång någon fyller år. Det behöver inte vara exakt på samma dag men i nära anslutning. Självklart får födelsedagsbarnet välja restaurang. Mitt val iår föll på tapas. Som ni redan vet, älskar jag plock middagar, lite av varje! En så mysig kväll!

Lördagen påbörjades med frukost ute, eller kanske snarare frukost/brunch klockan 9. Jag är mer en frukostmänniska så min tallrik bestod av mycket frukt och grönt, goda pålägg, hårt bröd, yoghurt med god musli osv. 

Sedan kom familj och släkt hit för lite mer firande. Jag klädde granen tidigare under veckan så den lyste verkligen upp. Den där myskänslan är inte svår att få till såhär i december och juletid! 

Allmänt | | Kommentera |
Upp