Min mat

Söndag idag och en ny vecka påbörjas imorgon! Haft en supertrevlig helg och tar med mig det för att kunna ladda inför denna vecka!

Har träffat läkaren åter igen och jag har fått utskrivet en massa medicin så nu hoppas jag på förbättring! Ger de inget resultat väntar undersökning.

Mina middagar och andra måltider är inte lika styrda efter fodmap längre utan jag äter det jag mår bra av och tillsätter lite gluten. Åt även en chokladgodis igårkväll, första på snart 7 veckor. Jag som älskat choklad kände inte riktigt samma som tidigare, gott var det men känner trots det inte det där suget. Äter även så ren mat som möjligt. När exempelvis jag och pappa var ute och åt lunch tillsammans förra veckan beställde jag fisk. En gräddig sås var ett av tillbehören men jag valde bort den (fick den på sidan men den blev orörd) och lika gott är det! Jag föredrar att fisk smakar fisk! Rent och fräscht!
Magens egna värld, Mat/bakning | | En kommentar |

Gluten- och mjölkfria semlor är i ugnen

Fick ut N på en promenad under morgonen, sedan har jag bakat lite gluten- och mjölkfritt bröd för att göra egna semlor. Jag tycker egentligen inte om semlor särskilt mycket, de enda jag kan äta är mormors, de är så perfekt gjorda, små och så otroligt goda! I år blev jag konstigt nog sugen på att göra några.
 
Passar på att föra över lite bilder från kameran, fika och blogga med jämna mellanrum när de jäser eller är i ugnen.
 
 
Magens egna värld, Mat/bakning | | Kommentera |

Firande, god mat, alla hjärtans dag, trevlig sällskap!

Helgen är snart förbi men jag har verkligen njutit denna helg, först och främst haft möjlighet till att vara ledig från studier, eller okej... jag har läst lite idag men enbart lite medan N var ute och fixade i bilen.
 
Fredagen började vi med tapas middag ute, närmare bestämt på Tapas. Vi firade mamma lite i förskott, resten av firande sker om några helger. Det är en tradition vi har inom familjen, att gå ut och äta när någon av oss fyller år. Så mysigt och trevligt!
 
 
Igår vaknde jag med att få frukost på sängen.
 
 
 
 
Sedan tog jag och N en tripp några mil norrut med skoter och släp för att lämna in den på service. Solen lyfte mer och mer ju längre dagen gick, härligt! Huvudvärken slog till så jag fick låna N solglasögon när den var som värst. Det är snart dags att ta med sig sina solbrillor i bilen framöver, när sådana här fina dagar visar sig. Som jag har saknat solen, äntligen är du här!
 
 
 
Några ärenden blev det också innan vi for hemåt för att fortsätta alla hjärtans dags myset hemmavid, vi lagade lite middag och laddade upp för Melodifestivalen, en mysig kväll i sällskap av mitt hjärta,
Högtider | | Kommentera |
Upp