Ingen aktivitet här på ett tag

Liten aktivitet här på slutet
Körningen håller jag på med för fullt, sist var idag, bad att jag skulle få köra till min praktik, pga att jag skulle hålla i en lektion på morgonen och kunde därför inte bli sen. Så det gick bara bra! Istället för att hon skulle visa  och jag styra så vart det jag som fick både visa och styra
Jag höll som sagt i en mattelek, eller ett pengaspel med klassen. Minns själv när jag var liten hur roligt jag tyckte att det var, i morgon ska jag även hålla i morgonsamlingen, har inte hunnit prata så mycket med handledaren men det går nog bra ändå!
Nog känns det konstigt att inte varje dag fara till skolan, men man har börjat bli rätt så van att fara hit i stället, såklart att man saknar skolan lite pga av alla elver i samma ålder, Iof så möter jag ju på barn och elever ända från förskoleklass t o m niorna, men de är ju som sagt inte riktigt i min ålder..
Den här tiden kommer gå så otroligt fort, och det kommer säkert kännas tomt att lämna mina små elever den dagen.. Trivs så otroligt bra, känns som att det är här jag jobbar nu.. och det är ju precis så det ska kännas..

Nej, nu ska jag forstätta med mitt skrivande, vet inte riktigt hur jag ska göra idag, om jag ska följa med barnen och äta mellanmål eller om jag stannar kvar här och jobbar lite..
Är i alla fall färdig med läxorna!
De är så duktiga!


                                                                        
Allmänt | | Kommentera |

Tillbaka i bloggen

Mitt bloggande har inte varit det bästa, har inte tagit den tiden helt enkelt..
Praktiken har dragit igång och det känns riktigt bra, trivs jättebra med både barnen och personalen och det är ju det viktigaste, ska ju ändå vara med dem i 7 veckor så det är en viktig del i det hela..
Jag har alltid sagt tidigare att det är roligare att praktiser på en förskola än på en skola, men jag har helt ändrat uppfattning i den saken, man får mycket mer utav barnen i skolan och det är mer lärledda lektioner som jag tycker om.. Matte börjar och de ska lära sig både att skriva och läsa som är viktigt för deras framtid..
Så med andra ord en lyckad period!
Har bara jobbat i fyra dagar hittills, så det är mycket man ska lära sig fortfarande!
Alltid lika roligt att komma in i klassrummet och alla kommer fram och vill att man ska sitta bredvid eller behöver hjälp på något sätt..

Allmänt | | Kommentera |

Tillbaka här igen

Nu var det några dagar sedan man var inne här sist, men det har bara inte kommit tillfälle till det helt enkelt..
Skolan har nu hunnit dra i gång, men dock blev det bara två dagar torsdag och fredag, nästa vecka beger sig alla i min klass ut på praktik på olika ställen i ca 7 veckor.. Känns faktiskt ganska otaggat om jag får säga som saken är, men det är ju ett krav så det är väl bara att försöka att le och vara engagerad..
Måste även försöka vänta tillbaka dygnet, har blivit helt upp och ner på sistone och det kommer inte fungera i längden om jag ska orka kliva upp på morgonen och fara till praktiken..
Igår var det också väldigt stressigt på multimedialektionen, sista, helt galet vad mycket det är man ska göra
I kväll ska vi på middag till Amanda, ska bli mysigt!

Hoppas att ni alla får en underbar helg!
Ta hand om er och försöka att ta er ut en stund och motionera!

Allmänt | | Kommentera |
Upp