Bussbiljetter via sms

Det är mycket prat om bussbiljetterna som amn köper via sms nuförtiden. Många ungdomar fejkar dem och på så sätt slipper de betala, vilket förstås är fel! Fortfarande så tycker jag inte att busschafförerna behöver ha så dålig attityd mot alla. Bara pga att det är några som fejkar så betyder inte det att alla gör det. Har även fått höra att flera äldre behöver inte ens visa upp att de har betalat, de verkar tro att det bara är ungdomarna som vet hur man gör för att fejka biljetten, men så är inte saken. Det kan även äldre göra, fastän risken är mindre så finns den ändå där.

Nej jag tycker de ska ändra attityden och själva biljettsystemet. Det går ju inte att fortsätta ha det sådär när man ser hur fel det blir, det är ju inte smidigare än pengarna, tar ju lika mycket tid att vänta på svaret som att betala med pengar för att få åka.

Flera gånger när man skickar in ett sms så får man inget svar, då tror man att det går bättre om man skickar flera, men då blir det istället att man får betala dubbelt. Det borde räcka med att man kan visa uppå meddelandet man har skickat istället för att man riskerar att stanna kvar på hållplatsen eller i värsta fall behöva gå.

Nej, det måste bli ändring på biljettsystemet snarast! 
Allmänt | | Kommentera |

Onsdag 17 mars

Känns som att klockan ska vara på eftermiddagen, medan klockan bara är 12 mitt på dagen. Kom på det när pappa kom hem på lunch. Har precis varit duktig och städat, dammsugit, dammtorkat och torkat golven, känns bra! Ska även byta sänglakan nu när jag varit hemma och sjuk så kan det vara bra att byta!

Var på arbetsintervju imorse, i Tavelsjö, fick jobbet men pga att det inte går några bussar dit så kom vi fram till att det inte fungerade. Har ju heller inte en bil som jag kan använda varje dag, har tillgång till en bil som jag kan använda ibland, men ska det vara heltid så går ju inte det. Dock skulle han tipsa mig inför andra vilket är roligt!

Älskling ligger i soffan och slappar framför filmen kocken. Blir att ta en dusch och sedan ska vi träffa några vänner, får se vad vi hittar på.

Imorgon och på fredag jobbar jag igen, skönt när man känner att pengar rullar in. Ett steg närmare en egen lägenhet med älskling. Det ser vi fram emot!

Allmänt | | Kommentera |

Ryggkollen

Imorse blev det äntligen vårdcentralen. Han kollade på ryggen och nacken men det var inget som var farligt. Jag har fått utskrivet värktabletter och han tycke jag även skulle ta kontakt med en sjukgymnast som kunde hjälpa mig. Jag önskar att jag bara kunde säga poff och värken skulle vara borta men så enkelt är det inte. Jag vill bara att den ska försvinna, är så less på den! Får helt enkelt vänta och ha tålamod.

Har snöat inatt så mycket snö var det ute när vi vaknade. Snöar litegrann nu också, hoppas att det är den sista snön som kommer snart. Så man kan känna att sommaren är på väg och våren är här!

Hade hoppats att vi skulle kunna fara till fjällen igen, denna gång Hemavan, dock känns det inte så säkert nu när min rygg är som den är. Så får helt enkelt se hur det blir med den saken, mysigt hade det i alla fall varit!

Har vilat en stund, blev upp så tidigt pga vårdcentralenbesöket,  blev så trött, Niklas ligger även han och sover som en stock. Men nu kom han in och hade tydligen vaknat han också.
Allmänt | | Kommentera |
Upp