Trallallalala

Har haft fruktansvärda magkramper som vanligt när jag äter, att det ska vara så segt att få komma på återbesök på vårdcentralen så det händer något. I förrgår när det var som värst ville Nicke att vi skulle köra på sjukhuset men tjurig som jag är så blev det inte.

Igår lagade jag en jättegod sallad, mumma! Därefter bar det av till mamma och pappa för glass, jordgubbar och bär och lite allsång på skansen! Trevligt!

Nicke gick och la sig när vi kom tillbaka till lgt men jag kunde inte gå och lägga mig, hade hemsk illamående som jag var tvungen att försöka få bort först för att kunna ligga ner och sova.


Emma ska komma förbi en sväng och hälsa på idag, så det är bäst jag pallrar mig ut på min tränarrunda innan dess.

Kramhejs

Allmänt | | Kommentera |

09.28

Regn, regn och åter regn ser det ut som, har även åskat på morgonsidan. Nicke började som vanligt 6 i morse så han är i full gång på jobbet. Har dammsugit igenom lägenheten, hade tänkt fara ut och träna även idag men jag tror jag hoppar över det idag och istället kör lite hemträning. Men med mig så vet man aldrig vad jag hittar på, kanske blir så i alla fall.

Hade hoppats få träffa Elin idag, skulle vara super trevligt! Igår var jag med mamma och pappa till Nordmaling för att hälsa på farmor och farfar. Det är så underbart att få se vilken glädje som utespelar sig när de får vara tillsammans, det stormar kärlek om dem! Love in the air!
Allmänt | | Kommentera |

True love

Ännu en helg som sprungit förbi. Fredagen bar det av till Nordmaling med mamma och Nicke för marknad. Det ända som jag köpte var en hudkräm som luktade riktigt gott. Träffade på lite "kända" människor, dock bara en bråkdel av vad Nicke gjorde, men det är ju inte så konstigt eftersom han kommer därifrån. Vi avslutade marknandedagen med en god fika på Näslunds konditori som ligger just i Nordmaling. Vi stötte även på Nickes föräldrar som också följde med och fikade + moster. Väl i Umeå igen åt vi middag. Sedan tog vi oss en sväng ner på stan (Allstar) med mamma och pappa. En trevlig kväll!

Under lördagen for vi även då en sväng på marknaden, dock bara jag och Nicke denna gång. Fikades hos faster och sedan middag hos Nickes föräldrar. Vi åkte runt i bilen därefter och kikade på stugor, bl a där de tidigare haft stugan.

Det känns att temperaturen ute har sjunkit i helgen, mycket kallare och riktigt kyligt i luften nu. Dock så har det ju regnat idag också så då blir det ju oftast lite kallare. Hade hoppats att värmen i alla fall skulle stanna kvar till jag började jobba men förhoppningsvis så kanske den kommer tillbaka innan dess!
Allmänt | | Kommentera |
Upp