Vintertid påbörjas

Visst har ni kommit ihåg att ställa tillbaka klockan en timme inatt?
 
Det blir mörkare och mörkare om kvällarna nu och det känns tungt. Tycker att jag blivit ovanligt trött de senaste dagarna, har haft svårt att ha full koncentration hela dagarna och då särskilt på eftermiddagarna. Köper mängder med frukter som jag tror (hoppas) ska göra mig piggare, färgerna ger iallafall positiv effekt!
 
Utemöblerna är äntligen flyttade till förrådet, vilket känns riktigt skönt! Har passat på att rensa en hel del där ute, släng och slängt.. Helgen har i övrigt gått med rasande fart. Måndag imorgon och en fullspäckad vecka väntar.
 
En morgon löpartur blev det imorse, solen sken och jag älskar det! Dock var jag tvungen att ta det försiktigt, jättehalt ute och det var inte sandat överallt.
 
 
Allmänt | | Kommentera |

Jon Olsson - youtube

Youtube har fått ett stort genomslag den senaste tiden. Jag har själv fastnat för detta och ser nog mer på detta än vad jag ser på tv. Många har pratat/skrivit om Jon Olssons youtube-kanal, som jag inte ens varit in och tittat på. Var inne där första gången för någon månad sedan och fascineras över hur välarbetade hans filmer är. De är bra filmade, bra redigerade och framförallt så bor han i värmen, vilket lockar mig! Mycket fina vyer och miljöer får vi ta del av.
 
Följer ni några youtubers?
 
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |

Morgonsurr

Godmorgon,
 
Vaknade strax före 6 för snart en timme sedan, men såg fel på klockan och trodde klockan var strax före 7, så jag flög upp ur sängen. Upptäckte dock senare att det var lugnt.. behövde intre stressa, skönt! Jag tycker om att stiga upp tidigt på morgonen, hinna få lite egentid och inte behöva stressa, det är mitt motto! Jag stiger därför upp cirka en och en halvtimme före jag ska vara på jobbet. 
 
Jag känner mig så less på att aldrig kunna träna medan det är ljust ute, alltid far jag efter jobbet alternativt tidigt på morgonen då det fortfarande är ljust ute. Passar därför på, på helgerna (ljust ute) och tar mig en träningsrunda utomhus. Har funderat på ifall jag ska ta med mig träningskläderna och ta mig en tur på lunchen, får rensa huvudet ifrån arbetet och samtidigt få massa energi av dagsljuset. 
 
Ska fixa det sista och sedan iväg på jobbet. Att uppleva en positiv känska av att åka iväg på jobbet är fantastiskt! Visst kan jag tycka att det blir mycket ibland, men jag trivs! Nackdelen att arbeta med ekonomi är just att det alltid blir extra mycket att göra vid månadsskiftet, då månadsbokslut ska ordnas och allt ska redovisas från föregående månad. Dock tycker jag att jag har ganska jämt över hela månaden vad gäller arbetsuppgifter. Känner att jag ligger bra till denna månad och jag hoppas att slutet på denna och nästkommande vecka inte blir alltför stressig!
 
Tycker att det är alldeles för kallt ute, fryser både inomhus och utomhus.. Saknar vår fantastiska resa bara mer... Bjuder därför på några bilder därifrån. <3
 
Ha en toppenfin torsdag!
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp