Julafton 09

Dagen började som bäst med älskling vid min sida, kunde inte ha börjat bättre helt enkelt!
En lugn och skön morgon vilket var skönt, inge stress eller press!
Niklas for lite tidigare till sin familj och vi drog oss senare iväg vi också mot faster, även farmor och farfar var på plats, otroligt, båda 95 år gamla, är glad att de kunde uppleva det som vi altid gjort tillsammans även om farmor var lite virrig men det är inte så konstigt, så länge sedan hon såg vissa av släkten.. Vi blev ca 28 personer, och 6 barn så ni kan ju bara gissa hur mycket julklappar som skulle delas ut, men så brukar det alltid vara så vi är van vid det :) Tomten fick komma 4 gånger för att dela ut allting och ändå så var vi tvungna att ge ut lite själva också så att det inte skulle bli så jobbigt. jag var chafför under kvällen så jag hjälpte till att köra hem farmor och farfar under kvällen. For även en sväng och hälsade på älskling, det blev inte så länge men det kändes bra! Fick iaf träffas en stund igen vilket betyder jättemycket!
Vi var hemma ca 1.30 så vi alla var väldigt trötta så efter en stund blev det sängen för oss!

Idag är det juldagen så vi ska snart bege oss inåt landet till mormor och morfar, det är vår tradtion, att vi far runt till dem och den ska följas!
Saknar älskling men imorgon kommer han hit så då får jag kramas och pussas på honom!

XOXO
Julen
Allmänt | | Kommentera |

Juletid

Vaknade vid 9 i morse och åt frukost och sedan for jag och hämtade bilen på pappa jobb och for iväg och inhandlade de sista julklapparna! Två som är kvar att slå in, men tycker det är roligt att slå in så det är inga problem alls. Pappa skulle ha bilen 11.30 igen för att fara på iksu och sedan hem och äta lunch så det blev riktigt bråttom på slutet men jag klarade av tiden nästan i alla fall! Riktigt mycket bilar i farten men egentligen kanske inte det är så konstigt, bara två dagar kvar till julafton! På e4an mot stan var det bil i bil och det tog typ hundra år för att ta sig framåt. Men tillslut så!

Det var den här vi köpte igår, den blev riktigt snygg tillsammans med tvn. Riktigt bra ljud också så det var ett bra köp!Har suttit och sett klart alla bonde söker fru program och vilken kärlek det var där bland visssa av paren, riktigt roligt att se! Kärlek kärlek kärlek!


Är så glad för Thilde och Stefans skull, så otroligt gulliga de är tillsammans, helt galet!

Snart kommer älskling och det ska bli jättemys!
Massa kärlek till honom!

I övermorgon är det julafton, ska vara med familjen och släkten! Det ska bli så underbart mysigt, ska njuta varje minut och ta vara på varenda sekund! Massa julmusik, julprogram, värme och kärlek!

XOXO
Kärleken värmer!
Allmänt | | Kommentera |

Julen är här!

Har varit tomt i sängen i två nätter nu, efter att ha varit med älskling i mer än en vecka så saknas det såklart något! Igår var jag ute och skottade, tränade och sedan på stan hela eftermiddagen och inhandla lite julklappar osv. Sedan var jag och pappa iväg och köpte en stereobänk med innbyggd hemmabiosystem, låter riktigt bra faktiskt!
Idag är jag uppe i tid för att hinna med lite grejer, har ätit frukost och ska snart fara och hämta bilen för att fara ner på stan och lite sådant för att fixa det sista inför julafton. Sedan kommer älskling i eftermiddag vilket blir bra! Måste därför hinna bli färdig med allt innan han kommer!
Tänka er, snart är det julafton, helt otroligt! Det har gått så jättefort allting, nyss satte man ner båten i vatten och nu är det vinter, riktigt fort går tiden!

Ska börja göra mig klar!
Hörs senare!

Annars får ni alla ha en riktigt god jul!

XOXO
Julen är här!

Allmänt | | Kommentera |
Upp