Smarrigt!


Middag själv ikväll vilket gör att jag självklart äter fisk. Ikväll blev det lax i ugnen med ris och en smarrig sallad!
Allmänt, Mat/bakning | | En kommentar |

Dag 13 Fodmap

Snart har 2 veckor gått med denna kost. Om det blivit bättre eller sämre är svårt att svara på. Eller egentligen inte. Sämre har det inte blivit! Vissa dagar har varit underbart sköna med ingen värk eller illamående medan andra dagar har jag det som vanligt, oftast med illamående.
 
Igårkväll hade jag väldiga magplågor. Imorse när jag vaknade var allt som vanligt. Jag åt min frukkost och gjorde mig klar för att fara till skolan, när jag i sista stund möts av det hemska illamåendet. Var bara att försöka få i sg lite mer vätska men det hjälpte inte. Jag satte mig ner en stund och bestlöt mig för att vara hemma under morgonen föreläsning och hoppas fortfarande på att jag ska kunna fara iväg för att delta på eftermiddagens föreläsning istället.
 
Har försökt läsa lite istället och vilat en stund. Ska försöka få tag på dietisten i veckan för att fundera med henne hur jag ska gå vidare.
 
Har tyvärr inga bilder att dela med mig av på datorn, de är tagna med mobilen så de får ni sedan.
Magens egna värld | | Kommentera |

Trötthet

En lugn vecka, arbetet skickade vi in i måndags och igår fick vi i gruppen en helt ledig dag. Idag är vi halvlediga, vi har ett seminarium i eftermiddag som väntar. Sovmorgon har vi haft i alla fall. Jag är en person som tycker om att stiga upp tidigare för att få en lång och härlig dag. Innan jul, trots att jag var ledig så valde jag att stiga upp klockan 8 för att vakna när det fortfarande var mörkt ute och för att hinna med i omsvängningen till att det blir ljusare för att sedan under eftermiddagen bli mörkare igen.
 
De här två dagarna har varit tröttsamma... har absolut inte orkat stiga upp klockan 8, 8.30 har varit nog jobbigt! Jag förstår inte vart tröttheten kommer ifrån... kan det vara den nya kosten som gör sitt? Jag vill vara pigg direkt på morgonen vilket jag inte är... När jag väl stiger upp så tar det flera timmar innan jag riktigt blir vaken på riktigt, det är något som inte stämmer.
 
Nog om min trötthet, imorgon är det ett seminarium direkt på morgonen och sedan tar jag helg, känns riktigt skönt! Att ta helg redan på torsdag är inte helt fel!
 
Saknar sommaren och värmen något oerhört! Bort med snön och fram med bar mark och sol!
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp