Smakerna av småplock

Har varit allena i helgen och passat på att umgås med familjen. Vi åt en massa gott till förrätt i fredags så jag skar upp lite igår till förrätt också, söndagar behöver lite extra kärlek! Smakerna av mozarella, prosciutto, tomater, melon med lite olivolja och kryddor, mums!
 
 
 
 
 
Mat/bakning | | En kommentar |

En blandning av familj, släkt, bröd och blodapelsiner

Köpte med mig alldeles färskt bröd från Kulturbageriet på vägen hem från jobbet i fredags. Så gott och självklart har vi avnjutit det i helgen. De använder ett helt annat vetemjöl även vad som sälja i affärerna vilket gör att magen mår bättre av detta än många andra. Till höger i bild är blodapelsinshotar. Så fräsch och så gott!
 
 
Blev en sväng söderut till min moster i lördags med familjen. En heldag med trevligt sällskap och god mat, vad mer kan man önska säg? Att sedan magen håller sig i shack gör lyckan ännu mer total! Jag är så rik som har en så fin familj och släkt som alltid stöttar och finns där! Oavsett vad som händer så vet jag vart jag har dessa fina människor, det är kärlek och fina band!
Allmänt | | Kommentera |

Årets sämsta dag

Tanken var att mitt nästa inlägg skulle vara ett trevligt inlägg om helgen, men det får bli ett lite tråkigare sådant.
 
Idag är kanske inte den bästa dagen på detta året, den sämsta snarare. Jag gick iväg från jobbet för att passa på att handla litegrann på lunchen idag, men väl inne i affären får jag världens magsmärtor.. försöker arbeta mig systematiskt genom affären i hopp om att det bara är en snabbvisit och att när jag är klar så har det gått över, men ack så fel jag kunde ha. Handlingen gick inte alls, jag kom inte ihåg vad det var jag skulle ha och när jag gått fram och tillbaka inne i affären och kom i slutet var korgen tom. Jag bestämde mig istället för att ta mig tillbaka till kontoret, de branta trapporna upp gjorde inte saken bättre.. det var bara att erkänna, det gick inte längre. Som tur var kunde jag få skjuts hem! Väl hemma dök jag isäng och sov någon timme... Lite lugnare, eller det går mer i perioder vilket gör att jag startat upp datorn en stund för att få något annat att tänka på.. Middag igen? Ingenting, kanske kan få i mig lite varma morötter..
 
Den tragiska vardagen som många inte vill erkänna, men varför gömma det när det är en så stor del av mitt liv, tråkigt men sant.. Magen ska inte få besegrea och vad denna mage idag vill säga det vet jag inte.. men att den angriper hela min kropp som den gjort idag gör att jag blir lite orolig.. 
 
 
 
 
Magens egna värld | | Kommentera |
Upp