Onsdag fortfarande

Har varit med Elin på IKSU idag, riktigt skönt!
Hon kom och hämtade mig efter att hon slutat och vi drog oss iväg, roligt att träffa dig igen, blir alldeles för sällan gumman! Väl hemma igen var det att äta och ojoj vad gott det var! Det blir så mycket godare när man har tränat och nu känner jag mig bara allmänt slö i kroppen, en skön känsla! Känns att man har ansträngt sig och varit duktig! Me like!

Ska nu skicka iväg mitt cv hade jag tänkt!
Därefter blir det väl idol/superstars ikväll!
SLAPPARKVÄLL!!

XOXO
Ciaooooo!
Allmänt | | Kommentera |

Onsdag

Sitter här och är snart beredd på att fara ut och träna, dock så kom jag på mig själv, varför ska jag göra det om jag ändå ska på gymmet och träna om någon timme!? Fast får inte tag på Elin så kan inte få svar på om det blir ngåon träning idag eller inte, körigt..
Så hur ska jag göra, annars väntar jag med träningen och ifall det inte bli iksu så far jag ut och tränar själv i eftermiddag istället, så får det bli helt enkelt!

Miss you babe! Smsen är så fina och jag längtar efter dig något oerhört! Helg kom nuuuu! Att säga hejdå till dig förra helgen var riktigt jobbigt, kommer aldrig glömma den känslan och den kommer nog komma tillbaka, även denna helg.. Jobbigt att säga hejdå till någon man tycker om! Så är det bara! Fastän man vet att man kommer träffas så är det ändå jobbigt av ovissheten på något sätt!

Pappa har kommiot hem på lunch nu så ska gå till köket och prata lite med honom innan han far tillbaka till jobbet igen, ciaoooo

XOXO
Kärlek!
Allmänt | | Kommentera |

Tisdag hela veckan?

Hallojsan!
Idag har jag inte gjort mycket, pratat med Nicke och Elin ville jag skulle följa med på iksu och träna, men har precis själv varit och tränat så kände mig inte så pepp så jag hoppas att hon far i morgon också, för då ni!
Det blåser fortfarande en hel del idag, dock regnar det eller haglar det inte som det gjorde igår.
Har kollat på alla lediga jobb här i Umeå, ska skicka hem på tre stycken till ikväll, ska be mamma läsa igenom dem först, kan vara skönt så att man inte missar något dumt misstag!
Saknar dig babe!
En evighet till helgen känns det som! Men snaaart! :)
Vill vara hos dig!
Som det ser ut nu så kommer jag åka ner till dig på fredag, vi far och firar din farmor på lördag och sedan hem till mig, och du jobbar på måndag så åker hem på söndagen! Men vi får se hur det blir, blir nog bra!

XOXO
Pussar
Allmänt | | Kommentera |
Upp