Helgen som bara sprungit fram!

Helgen är redan över, är det någon som har spolat fram tiden eftersom den gick så otroligt fort!? Den som gjort det kunde väl ha pausat tiden istället!
Fredagen blev lugn, var hemma och tog det bara allmänt chill, dock så var jag lite chafför under kvällen och mobilen gick varm om jag säger så, körandes hit och dit, men det säger jag inte nej till!
Var med Jess hela gårdagskvällen och några timmar in på natten! Trevligt var det, som vi måste göra om, såklart!
Kom hem med bilen efter 2 i natt!
Idag har det varit att vara ute i solen, riktigt varmt och fint väder, särskligt där det är lä! For iväg och kollade på fotboll, Amanda skulle spela cup här i närheten, ställningen blev 0-0 men de var välförtjänta en vinst tycker jag! De vann båda sina tidigare matcher så i det stora hela så var de jätteduktiga! Kul!
Har även varit en sväng och handlat åt oss, bara för att få köra litegrann! Riktigt nice vill jag lova!
Kvällen blir fortsatt lugn framför tv:n tror jag!
Fast mobben finns ju med!
Pussar
Allmänt | | Kommentera |

Fjällen och körtkortet i handen!

Nu var det väldigt och då menar jag verkligen väldigt länge sedan jag hade en uppdatering här, känns att det skulle behövas!
Förra veckan hade vi påsklov så vi drog iväg till Hemavan (fjällen), underbart! Spenderade alla dagar i backen med snowboard och skidor!Dock så ramlade jag lite tokigt på snowboarden och det strålade liksom i axeln och ner mot armen, har därför hos sis och kollade upp det och hon trodde det kunde vara någon spricka så jag fick fara vidare till vc, där visste de inte riktigt om det var det eller inte , så hon ska ringa upp mig på måndag och om det inte är bättre då så ska vi boka tid för röntgen..
Hoppas verkligen det har blivit bättre!

På vägen hem så övningskörde jag, och såklart så var polisen ute och hade kontroll, så både jag och pappa var tvungna att blåsa, men det gick ju bra såklart!

Känner verkligen att jag skulle vilja fara tillbaka dit nu på direkten eller i alla fall över en helg framöver! Dock så tar det ju ca mer än 4 timmar att ta sig dit så det kanske är lite väl lite att bara vara där under en helg, men men!
I veckan har det varit fullt upp med allting!
Veckan började bra, jag fick mitt körkort i tisdags och glädjen var enormt stor!
Ingen visste om när, och jag gjorde bort skrivningen en vecka tidigare, dock så skulle jag få uppkörningen på påsklovet men eftersom vi var borta då så fick det bli i veckan i stället, hade en så otroligt bra kille! Bossen tydligen! Han var hur skön som helst och allt gick suveränt bra!
Så ni kan ju antagligen förstå vad jag har gjort på kvällarna den här veckan..... joo rätt svar! KÖRT otroligt mycket!
Var även igår och hämtade ut mitt kära körkort så nu är det bara det man behöver ha med sig när man är ute och kör, känns bra!
Igår var man chaffish åt en hel del människor, är man snäll så är man!
Ikväll ska jag dra mig vidare till Normaling för att hälsa på Jess, blir trevligt! Första lite längre biten utan någon handledare vid min sida, känns bra!Har även varit och kört balbiljett och studenten närmar sig med stormsteg!
Fick även ledigt från skolan i slutet av maj, då vår resa till varmare land sker!
Ska bli skönt!
Pussar
Allmänt | | Kommentera |

Solen äntligen framme och värmer!

Ja som överskriften säger så är äntligen lite värme här och man behöver inte frysa för att gå ut, skönt!
Har tillbringat helgen med släkt och vänner och har även hunnit med att fira farfar som i förrgår fyllde 94 år, helt otroligt! Han fick  t o m en puss av sin kära fru, min farmor som också är lika gammal, de är så oroligt fina tillsammans!
Var i Vindeln igår, här i Umeå var det trist och tråkigt väder men när vi närmade oss inlandet så sken solen och värmen kändes! Så vi bestämde oss för att ta en promenad, hade med mig kameran så de blev en hel del bilder vill jag lova, dock så har jag dem inte på denna dator så jag lägger in och visare lite senare ikväll!
Sitter just nu ute i solen med datorn i knäet, riktigt nice må jag säga! Kan samtidigt känna av solen sköna strålar medan jag gör något nyttigt, som måste göras, dvs dock inte det här, men skolarbetet!
Pappa och jag har hunnit vara en sväng på stan idag, ska nu sattsa på teorin inför körkortet och göra bort lite plugg som måste göras!
Packningen inför fjällenresan har inte påbörjas än, men det är nog inte länge kvar innan man börjar fundera vad man ska ha med sig! Spännande! Blir nog jag som kör mestadels av vägen! Love!
Nej nu ska jag nog fortsätta med teorin, ha en fortsatt bra dag idag så hörs vi senare med lite uppdatering!
Pussar

Dagens låt, eller kanske t o m veckans låt:
Simple Plan -´I´d do anything

Allmänt | | Kommentera |
Upp