Stockholm

Har precis kommit till hotellet efter en god middag ute, vilket var jättetrevligt! Kan verkligen rekommendera den, det vi åt var i alla fall jättegott! Hade inte tänkt komma tillbaka såhär tidigt men det är ju så hemskt tråkigt väder ute så man vill inte vara ute länge / gå långt. Därför fick det bli hotellet, kikar lite på bidragen på melodifestivalen just nu sedan kilar vi säkert ner till lobbyn och sätter oss istället.

Mamma har ett tag velat ha filmen "The wedding date" men den är helt omöjlig att få tag i. Jag gick in i en affär idag och frågade om den men tydligen så tar de inte in den filmen längre. jag gick in på internet och kollade istället och där stod det samma sak så det verkar helt enkelt vara så. Tråkigt för hade tänkt ge den som i present till henne eftersom hon fyller år snart. Men det får bli något annat iställe.

Har tagit några få bilder härifrån som jag lägger upp sedan men det kommer senare.

Allmänt | | Kommentera |

Nej tack till att bo i stockholm, ja tack till en hotellvistelse

Har precis pratat med Nicke, saknar honom! Sagt det många gånger nu men jag gör verkligen det!
Har suttit och sett lets dance, solsidan, hockey och skidor ikväll, bara älskling som fatttades!
I morgon blir det shopping, åker inte hem förrän på söndag så har hela dagen på oss. Sedan blir det middag ute på restaurang, det blir trevligt.

Otroligt mycket folk överallt, det bara snurrar runtomkring, såhär brukar inte jag känna men denna gång gör jag det och är i detta skede glad att jag inte bor här, utan uppe i Umeå där jag trivs väldigt bra. Där jag har bott i hela livet. Där kan man gå in på en affär en vardag och nästan vara ensam, dock ser det inte ut på samma sätt här. Visst kan det vara mycket folk på stan även hemma men inte på samma sätt, här beter sig alla som en flock kor som alla ska framåt. De bryr sig inte alls om andra människor, huvudsaken är att de kommer fram så är det bra.
Nej tack, inte Stockholm för mig!

Ska snart hoppa ner i sängen för att sova, så man känner sig pigg till imorgon och lite mer shoppsugen!

Godnatt och sov så gott
Ha en fortsatt trevlig helg!

Allmänt | | Kommentera |

En sväng från norrland till Stockholm

Sitter på hotellet i Stockholm, ikväll blir det en lugn kväll framför tvn. Hade tänkt kika på lets dance. Flyget på vägen ner var försenat pga snön som dragit in här nere i landet. Men slutligen så kom vi oss iväg och till min förvåning ser jag vem jag ska sitta bredvid, jo Rabih Jaber från idol 2009. Finurlig kille det där, skojfrisk och lätt till skratt!

Det är inte kul väder ute idag alltså, man känner som ingen lust att vara ute men samtidigt ska man ju passa på när man är här nere att gå på stan och shoppa. Har varit ute hela eftermiddagen och kikat, inte hittat något eller köpt något ännu men något ska det bli i alla fall.
Det är ruggigt kallt här inne tycker jag, dock är jag den enda som tycker det så jag har precis tagit mig en varm och skön dusch, så det var skönt!

Saknar min älskling som är hemma uppe i norrland, älskar dig Niklas! <3 Du är den bästa av alla! Du och jag är helt underbart bäst, ingen kan slå oss! Forever and ever, you and me!

Vi hörs senare
Trevlig kväll!

Allmänt | | Kommentera |
Upp