Ensam mamma söker

Favorit nummer ett på hela veckan!

Synd bara att programmet ska gå så fort, det blir bara mysigare och mysigare för varje avsnitt.

Kvällens höjdpunkter

L
inda får tillbaka sin Christian, kvällens höjdpunkt. Hade bl a hoppats på de genom programmet!
Petra och Christoffer tycker jag passar super ihop och det verkligen spritter kärlek runt omkring dem.

________

Snart kommer Nicke och hämtar mig, han har tillbringat kvällen i Nordmaling. Sett innebandy och varit hemma en sväng. Jag passade därför på att hälsa på hemma hos mig. Det pågår förkyldningar hela tiden, nu verkar det vara mamma och pappas tur att åka dit, tyvärr. Håller tummarna att det inte blir värre för dem.

Hade behövs ytterligare en helgdag, men vad kan man göra? Inget. Till veckan är det lovvecka så det kommer säkert vara lite barn, vet redan minst två personer som kommer vara lediga hela veckan. Det hade man själv inte sagt nej till. Tycker samtidigt det känns motiverande med en ny vecka med nya intryck.
Allmänt | | Kommentera |

Söndag

Sitter med en värmedyna bak på ryggen för att försöka lindra värken. Han sa att det skulle vara bra med värme så jag gör ett försök.
Har precis kommit tillbaka efter en sväng på Strömpilen. Provade lite kläder men det var inget som riktigt föll mig i smaken så inget köp idag. Bara lite hårsgrejs som alltid behövs. Även tankat bilen har vi gjort.

Gårdagen spenderades med mamma och pappa framför dansbandskampen, därefter for jag och Nicke ner på stan, satt på plaza och hade trevligt. Så mycket att bara fara ut vi två, sitta och prata om allt mellan himmel och jord och med ett leende på läpparna. Nicke kompis spelade här i Umeå också så strax före 24 tog vi oss en sväng ut på Röbäck för att kolla. Rocka billy tema, kanske inte riktigt vår stil det där så vi kände oss inte riktigt hemma. Men de var superbra och bra musik! Nicke fick ju i alla fall träffa några vänner och babbla.

Nicke ska ev börja spela innebandy igen efter några års uppehåll. Ska dit idag och kika lite på när de spelar. A spelar även han i det laget, så L skulle även dit och kika. Blir därför en tidig middag idag så att vi hinner.

Allmänt | | En kommentar |

Gratisbio.se

Jag är medlem, bli medlem du också!
Det är helt gratis och det enda du behöver göra är att tjäna pengar genom att bl a besöka hemsidor eller värva vänner.
För en biobiljett behöver du samla ihop 400 poäng.
Direkt när du klicka på länken och registerar dig får du direkt 75 poäng.

Klicka in på länken så får de mer information ifall du inte riktigt vet vad man ska göra

Allmänt | | Kommentera |
Upp