Sista juni

Åh vad less jag är, har varit ute och rensat häcken hela förmiddagen, dock så fortsätter jag med det sista imorgon, dumt att spara jag vet, men så får det bli denna gång.
Igår hämtade vi en nyckel till vår lägenhet som vi får imorgon. Hämtar resten av nycklarna till veckan. Så Nickes föräldrar kommer med första lasset redan imorgonkväll.

Snart är även resan bokad med båt till Finland, ska bli jättemysigt att få fara iväg sådär med mamma, pappa och älskling! Superduper härligt!

                                                                Jag älskar dig!

Allmänt | | Kommentera |

Bilder från Kreta, Platanias 2010

Allmänt | | Kommentera |

Midsommar 2010

Åh vad skönt med lite sol nu, det är välbehövligt för oss alla skulle jag tro, man blir ju så mycket piggare när solen skiner ut än om det är spön i backen. Dock så blåser det lite även idag och det är inte varma somriga vindar utan riktigt hurviga och kyliga vindar som blåser förbi oss. Den här sommaren kommer nog aldrig få en riktigt bra värme känns det som just nu.

Mitt midsommarfirande/helg såg ut såhär:

Torsdagen
Jag jobbade som vanligt, hade dock turen att få sluta en och en halvtimme tidigare så jag kom hem rätt fort i alla fall. Jag hann packa ihop det sista innan både mamma och Niklas kom hem. Nicke tog lastbilen till Rundvik så han fick lite försprång iom att han inte får köra lika snabbt som oss. Vi packade bilen och sedan drog vi oss också söderut, började med att hämta upp Nicke vid lastbilen och sedan åt vi lite middag på Silverlaxen, annars skulle vi hinna hungra ihjäl innan vi var framme i stugan. Sedan bar det av till Storänget där R hämtade oss med båten.

En lugn och skön kväll med upppackning, prat och lite spelande.

                          

Fredagen
Midsommarafton! Pappa kom hem från sin New York, Canada resa med jobbet så han tog en tupplur och sedan kom han också ut i stugan. Han tog storbåten från Rundvik ut. Vi fikade hos S och R på andra sidan ön. De flesta stugorna var fyllda och firandet var ifull gång redan på vissa ställen.
Vi bestämde oss för att äta hos S och R. E och G kom också över efter middagen.

En trevlig kväll med allt som en midsommar ska ha! Att få vara nära sina nära och kära betyder mest av allt, det andra har inte så stor betydelse. Det var även första gången Nicke firade med oss så det var absolut det bästa!

Natten slutade med att ett regn drog över oss, så ni kan ju tänka er hur vi såg ut när vi kom hem till stugan,  genomblöta. Dock så hade vi fått låna lite regnkläder av R, för inte hade vi tänkt att det skulle hinna börja regna inte.

Lördagen
Upp rätt tidigt trots den sena natten.
Kusinerna och deras familjer kom ut till R på eftermiddagen.
Det blåste rätt mycket hela dagen och eftersom vinden var på Nordväst så kom det rakt från havet mot oss. Det var rätt svårt att kunna sitta ute, som tur var har vi ju vindskyddet som man kan skydda sig bakom.
Det blev grillat till middag och Nicke var första grillare och mamma andra. Det blev jättegott alltsammans! Grillsås och en god hemmagjord potatissallad, mumma!
Vi gick senare på kvällen över och hälsade på kusinerna mina och träffades deras småttingar, alla såg väldigt trötta och sluta efter gårdagen.

Söndagen
Blåste samma vind även denna dag och vitvågorna gick på vattnet.
Solen var dock framme så man försökte verkligen att hitta lä så att man kunde sitta ute i solen.
Pappa och Nicke försökte ta över en säng på andra sidan men det slutade med att motorn pajade efter halva vägen och pappa var tvungen att ro tillbaka hela vägen, så det var bara att bära upp sängen på samma ställe där vi tog den ifrån, får bli en annan gång att vi tar över den.
Efter fikat drog vi oss över, mamma tog ena bilen hem till stan. Jag, pappa och Nicke tog den andra bilen och begav oss till farmor och farfar, så otroligt söta 95 åringar! Älskar dem!

                                           
                                           

                               

Nu har jag semster vilket känns underbart skönt, hoppas bara på fint väder och massa sol!
Allmänt | | Kommentera |
Upp