Midsommarhelgen

Vi är snart inne i juli, veckorna flyger iväg och än så länge har inte sommaren varit här länge, igår hade vi en fantastiskt fin dag hela dagen, men skuggan kyler alldeles för mycket än. Det är bara solen som gäller! Midsommarhelgen var jättemysig och även den visade sig från en bra sida vädermässigt. Inget regn, på midsommarafton hade vi växlande väder medan dagen efter var fin, framförallt ute i skärgården!
 
 
Högtider | | Kommentera |

Examensbuffé hemma

Igår have vi vår avslutande examenscermoni, vilken dag! Ser tillbaka på den med glädje, glädjens dag! Att tillbringa denna dag tillsammans med min familj och personer i min närhet som var där för min skulle gör mitt hjärta varmt! Hä'r nedan följer lite bilder på all gof mat, en touch av grekland med bland annat en grekisk potatissallad och tzatziki, precis om jag vill ha det. All det goda köttet och frukterna serverades också lite starka korvar, soltorkade tomater, getostfyllda saker och bröd i olika slag. Så mycket goda tillbehör! Som avslutades med kex och ostar och slutligen mammas goda efterrätt.
 
Är så otroligt glad att det var så många av mina nära och kära som kom och förgyllde min dag tillsammans med oss! Fick dessutom så otroligt fina presenter av allihopa!
 
 
 
 
 
Högtider, Mat/bakning | | 2 kommentarer |

Snart examen

Juni är här och det är bara 3 dagar kvar innan vi tar examen och vår avslutningscermoni äger rum. Det är otroligt, alla dessa år har gått jättefort och vi är redan där. Imorgonkväll väntar utspark med 3 rättersmiddag och ett sista avslut med klassen. Har legat sjuk hela veckan och jag hoppas på att kunna krya på mig ännu mer till imorgon. Idag har ögonen varit öppna, tårarar har runnit mest hela dagen, jag känner mig tung i kroppen och orkar inte sitta uppe många minuter innan jag längtar efter en mjuk soffa att slänga upp benen på. 
Har tillbringat några timmar i stan för att skriva klart vårt examensarbete men därefter har jag jobbat hemifrån, från soffan.. Jag hoppas att jag mår desto bättre och vi kan avsluta vårt arbete och skicka in det. När det är inskickat är vi helt klara och kan njuta av en helg tillägnad oss.
 
När jag ändå är här och skriver kan jag uttala mig om vädret,, vad har vi för väder, vi är i mitten av juni och vad jag då vet så har inte solen värmt alltför många timmar den början på sommaren. Jag hoppas att den visar sig från sin bästa sida framöver.
 
Jag var även tvungen att ställa in loppet i tisdagkväll, jag som hade sett fram emot det. I tisdagskväll hade jag inte överhuvudtaget inte orkat gå runt. Nummerlappen fick därmed bli liggandes.
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp