Helgens

Haft en supermysig helg, känner mig uppladdad med energi för en ny vecka. I fredags bjöd mamma på detta till förrätt. Hon laddar alltid upp med extra mozzarella alternativt feta ost när hon vet att jag är på G, det är stora favoriter!

Måndagen började jag med en mysig lunch med pappa. Vi har väntat på att den ångkokta koljan skulle serveras och när jag upptäckte det på morgonen på menyn så ringde jag pappa och en lunch var inbokad! Kvalitetstid som är guld värd!


Allmänt | | Kommentera |

Att resa gör mig rik!

Uppdatering sedan sist.
Förkyldningen är bättre sedan sist och jag är tillbaka på jobbet. Första dagen igår, det var tungt och jag kände mig sådöär alltmänt borta men det gick och det kändes så bra att vara tillbaka igen! Dock känner mig jag mig lite sämre idag, halsvärken är tillbaka och nysningarna kommer en efter en.. Jag som hade hoppats på ett träningspass i veckan.. det återstår fortfarande..
 
Den här tiden på året längtar jag något enormt efter en utlandsresa! Ser på resbilder, följer Jon Olssons vloggar och jag kan lova det, det blir inte bättre... så dagligen är jag inne och kikar.. Skulle man kunna hinna med en resa både till våren och hösten, det vore ju toppen!?
 
Älskar att resa, att befinna mig på en helt annan plats, känna avkoppling och samtidigt upptäcka nya saker! Det gör mig verkligen rik! På tal om andra länder. Ett program jag fastnade för, för 3 år sedan, då det var första säsongen, är familjer på äventyr. Varför jag tar upp detta just nu, är på grund av att säsong 3 påbörjades igår och självklart satt jag bänkad. Det visas varje tisdag klockan 20.00 på ettan. Inspiration på hög nivå! Att lämna allting hemma för att åka ivög med familjen några år och upptäcka världen. Tänk vilken fin erfarenhet dessa barn får med sig, så nyttigt oavsett om de är borta i 2år eller hela livet.
 
Här följer några bilder från vår senaste resa.
 
 
 
Resor | | En kommentar |

Monday

Som vanligt när det är ett nytt år, så är det mycket prat om nyttigare kost och träning som ska påbörjas i och med deta nya året. Alltid lika intressant att se antalet som befinner sig på gymmet dessa dagar, för att efter ytterligare någon månad vara som bortblåst. Det är inte bara en slump utan det sker varje år. Kanske lika bra att jag inte kan träna just nu!? ;)
 
Förkylningen hänger kvar, det är bihåorna som spelar mig ett spratt. Har inte tränat på en vecka, jag klättrar på väggarna! Visst.. det kanske var detta min kropp behövde i och med att jag egentligen har träningsförbud på grund av mina smärtor i höften. Jag ser med andra ord fram emot mer än någonsin ett härligt träningspass! Bara få upp flåset och känna att kroppen arbetar, den känslan är obeskrivlig!
 
 
 
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp