Övik hela dagen

Dålig uppdatering idag jag vet, mamma väckte mig i morse och sa att de funderade på att fara till Övik så jag hakade på dem, riktigt lätt att komma upp ur sängen faktiskt, fastän jag kom i säng ca 3.30 natt.. Lite stolt :)
Jag körde bilen som drog sig söderut, när vi lämnade Umeå så regnade det för fullt men ju längre söderut desto ljusare blev det, och solen tittade fram lite även den..
Pappa fixade lite grejor sedan drog vi oss ut till Swedbank Arena (MODO Hockeys hemmaarena) för er som inte redan visste det.. Faktiskt en hel del folk där, svängde en snabbis in på shopen de har där och hittade till min förvåning en tröja för bara 20 kronor, så det var klart att man slog till, kan ju ha den som löpartröja om inte annat..

Lite gammalt med SM - Guld 2007, men sprolla!
Det behövs alltid..


Sedan bar det av till Focus för lite fika och sedan var det bara att checka in alla affärer, me like! Möter en gammal barndomskompis som jag inte sett på ett tag, och konstigt att vi möttes just där, för vi båda bor ju i Umeå och dessutom ganska nära varandra.. det där är lite underligt ibland!

For sedan till "dagens moppeland" Husum och förbi min faster och hennes man, Sanna och Peter var också där, såå söt är hon!! Awww!! Det slutade med att vi åt middag tillsammans, och sedan gick jag och Sita (hunden) och vilade en stund, jag var så ruggigt trött, kunde knappt hålla uppe ögonen så det behövdes..
Jag upptäckte också att min gratis sms hade tagit SLUT och jag har ju skickat hur MÅNGA som helst...... och inget meddelande hade jag fått heller, gaaahhh!! Så nu har det rykt iväg en hel del pengar om jag säger så.. menmen, som mamma sa, då går det ju bara fortare tills du får en ny mobil, för vi hade tänkt köpa en ny mobil när kontaktkortet tagit slut så jag kan fixa ett abonnemang..

Samtidigt som vi är där så slår Sarah Sjöberg, flickan med bara 15 år på nacken, ett nytt världsrekord igen och tar därmer GULD till Sverige, helt otroligt vilken tjej!


Väl hemma så blir det en lugn kväll, känner att ögonlocken är lite tunga men inte ska jag sova än inte, jag kämpar!!
Vi hörs maybe later!
Pussba

Allmänt | | Kommentera |

Bad day

Idag måste jag säga har varit en riktigt tråkdag, har kännt mig så där allmänt på dåligt humör och huggigt till för det minsta lilla.. vill inte att det ska vara så, blir så dålig stämning menmen..
Har iaf klippt gräsmattan idag, den är ju sååå stor så man blir ju tokig, hihi! :)
Solen har faktiskt kikat fram lite idag, känns som det var ett bra tag sedan sist, och den är verkligen saknad! Så det har varit lite spring ut och in på eftermiddagen, när solen försvann så blev det riktigt kallt så då var det bara att pallra sig in igen.. men svensk sommar är som svensk sommar är.. nej tacka vet jag utlandet!! ska inte klaga, jag vet!
Blev ingen tripp till kusinvitamin idag, de var bortbjudna och det hade blivit flyttat från igår, men så är det ibland.. det kommer fler tillfällen

Har egentligen inte så mycket mer att skriva, återkommer med en ev nattbloggning senare

XOXO
Ju närmare man kommer, desto närmare vill man vara
Allmänt | | Kommentera |

Nattbabbel

Klockan börjar närma sig halv 1 på natten och här sitter jag.. med mobilen högsta i hugg så fingrarna snart går sönder.. ett evigt knapprande, men det tycker jag om! Särsklit när man har gratis sms!
Visst kan sms meddelandena lätt missuppfattas och onödigt gnabb kan uppstå, men samtidigt blir konversationen mer spännande och man kan prata under en längre tid.. Iof så kan det också vara något negativt för kostaderna kan bli större om man inte har gratis sms vill säga!
Det kan även vara lättare att ta kontakt på detta sättet i stället för att direkt ringa personen i fråga..
Så fortsätta sms flörta och ha konverationer via sms, det tycker vi om!
Den personen som kom på det, har verkligen tänkt till!

Pratade med mamma för en stund sedan och hon frågade om vi skulle hitta på något i morgon, så förhoppningsvis ska vi till Vännäsby där min kära kusin bor och hälsa på, alltid lika mys! :)
Vi funderade ett tag på att fara ut i stugan, men det beror helt och hållet på vad det blir för väder, inte är det särskilt roligt att fara dit ut om det spöregnar.. neej då ska det var sooool så man kan ligga ute, köra båt, bada eller bara ta det lugnt :) Visst kan det vara mysigt att det regnar någon dag, men inte heeela tiden, särskilt är det mys om man har någon man kan mysa med!!

Njee nu ska jag fortsätta med mitt smsande en stund till och lyssna på ljuvliga spotify, me like!
Får se om jag hör av mig innan sängen, kanske, kanske inte
Pussba!!

XOXO
Längtar

Här kommer lite bilder på något som jag verkligen tycker om, det är när vi tar båtarna ut på några fina hällor i närheten, har med oss fika och gottigott och ligger där ute och bara njuter! Även blir det ofta ett eller flera dopp i havet! Det kan både vara på dagen eller kvällen, spelar ingen roll!
Även kvällsturerna tycker vi om!!
Allmänt | | Kommentera |
Upp