30 mars

Är ledig från skolan idag och i morgon (tisdag), känns så grymt skönt alltså! Idag har man haft sovmorgon, och vidare en lugn morgon.. Ska i eftermiddag iväg till risk1 utbildningen i 3 timmar, kändes lite jobbigt men som sagt så är det ett krav nu förtiden innan man kan ha sin uppkörning och skrivning! Så det är väl bara att så ut och lyssna, blir nog rätt slappt tror jag!
I morgon har jag utvecklingssamtal 8.00, kan ni tänka er?! Måste upp så tidigt fastän jag är ledig hela dagen, dumt kanske, men nu är det bestämt så det är väl bara att pallra sig dit! Har även körning efteråt så jag skulle ju ändå måsta upp tidigare!
I morgon hade jag tänkt verkligen sattsa på projektarbetet, idag hinner jag inte lika mycket, utan ska idag istället sätta mig och läsa genom häftet inför nationella provet i svenska!

Hoppas ni har en bra dag idag, oavsett om det gäller skola, jobb eller om ni bara är hemma som jag!
Pussar
Allmänt | | Kommentera |

Bussen och chaufförens roll

När man åker buss varje dag så får man funderationer hela tiden som uppkommer, man hinner ju tänka så väldigt mycket under dessa minuter, det kan handla om allt möjligt, vilket kan vara ganska skönt ibland!
När man sitter nästan längst bak i bussen så ser man hur alla huvuden är vända ut mot vägen, vilket iof kanske inte är så konstigt, för vad ska man annars titta på när man sitter inne på bussen? Men det komiska i det hela är ju att man har typ åkt den där biten en miljontals gånger men ändå så ser man lika förväntansfull ut och tror att det ska hända något nytt på vägen, fastän det är samma gamla hus som alltid ser och som stått där i århundraden..
Ofta tror jag att vi har blicken ut mot vägen men tankarna på något helt annat ställe som inte har med sammanhanget att göra!
Busschaufförer har även en viktig roll, vid körningen såklart man även vid att hjälpa till att påbörja dagen för människor till något bra!
Vilket hn/hon kan göra genom att bara säga hej och titta en i ögonen, de flesta gör det men en del sitter och håller på med annat eller bara tittar ner i marken..
Minns en gång en morgon, som alltid är lika jobbigt, men som p g a chauffören blev till en ännu bättre morgon, han hälsade på mig, var den absolut första som klev på bussen som skulle ta oss ner på stan, han sa ett hjärligt glatt hej och log samtidigt som han tittade mig i ögonen, sedan drog han till med en replik, kan tyvärr inte säga vad det var för det  för det kommer jag tyvärr inte ihåg, men jag kommer ändå ihåg att det gjorde så att man fick ett leende på läpparna när man sedan gick bakåt i bussen..
Vilket gjorde dagen värd!

Ska fortsätta dagen med att lägga in den här videon, hittaden den på youtube och den var verkligen fin!Hoppas att ni alla har haft en jättebra helg och verkligen njutit!
För snart är vi tillbaka till en ny vecka!
(VI är dock lediga måndag, tisdag så det känns riktigt bra)
Kramar
Allmänt | | Kommentera |

Studenten närmar sig

Helgen som hitills har varit jättebra!
Det blev Umeå Open igår kväll, inatt med vänner och bekanta!
Fick även träffa Elin som jag gick resten av kvällen tillsammans med, var ju så otroligt länge sedan vi sist sågs
Trevligt!
Vi följde inte med på någon efterfest utan det bar hemåt och bums i säng!


Minns ni den här gamla låten
Efter plugget - Caramell

Snart är vi där klassen!
Snart är det vår tur att stå på vagnarna med våra snygga mössor och jubla av glädje!
Vilka känslor det kommer bli!
Helt otroligt!

Allmänt | | Kommentera |
Upp