Morföräldrar, tack!

Har haft en helt underbar dag hemma hos mormor och morfar. for dit redan imorse efter frukosten och kom hem vid 19 så hel dag! Mormor har alltid så mycket gott till fikat och så underbart god mat! Hon är så duktig! Fick med mig resterna hem, en massa potatis och ett par nystickade sockar, det kan verligen inte vara bättre! Fick dessutom med mig en massa goda kak och matrecept. Hon har nog alla tidningar som finns inom dessa områden så hittade ett antal goda matrecept. Fick även ett underbart kakrecept på en jättegod kaka som jag fick smaka under dagen. Den bara måste jag göra, nu, snart, imorgon kanske?

Vi har så mycket att prata om mormor och jag, en person jag verkligen kan prata allt om. Efter maten satt vi och pratade, och tiden bara sprang iväg, ville verkligen inte fara hem, kunde gärna ha stannat där ännu längre om så gick. Jag mår så bra där. Långt borta från stan och allt vimmel vilket kan vara rätt så skönt ibland!

Det enda som varit besvärligt idag är väl detta väder. På vägen upp regnade det verkligen, det öste ner!!!! Vindrutetorkarna fick verkligen jobba och de hade egentligen behövt jobba ännu mer. På vägen hem var det istället halkan jag fick oroa mig för. Vissa ställen var det riktigt halt med andra mindre, var verkligen fläckvist. Tog det lugnt!Hoppas att även ni haft en härlig onsdag!

Puss

Älskade morföräldrar!!!
Allmänt | | Kommentera |

Pojkvänsakademin

Kvällens avsnitt fortsatte med nya lektioner och tävlingar.

Christian valde att lämna programmet och det går väl inte att säga så mycket om. Tycker dock att hans flickvän fick väldigt mycket skit ifrån de andra tjejerna. Alla har sina åsikter och alla par fungerar olika tillsammans och det måste man acceptera. Vad som har hänt nära kamerorna släcktes det var vi ju inte och därför kan vi bara utgår från de som visades i tv.

En sak som jag har funderat över under alla programmen. Det är varför de har kvar de "bästa killarna"? Ibland kan jag tycka att de borde ha kvar de "sämsta" killarna, just för att de verkligen skulle behöva en läxa och läsa vidare i skolan. de som redan har lärt sig saker och fungerar som ett par borde få åka hem och fortsätta livet tillsammans.

Filmer/tv-program | | Kommentera |

Dagens bakning

Detta bakades idag, lite julsaffransbullar. Mumma!
Slängde även ihop en rulltårta på samma gång.

Mat/bakning | | Kommentera |
Upp