Tiden går snabbt!

En vecka till är snart avklarad, tycker att det går fort, dock kan vissa dagar kännas lite segar än andra men överlag fungerar det bra! Jag trivs jättebra på jobbet och får vara ute väldigt mycket vilket är bra när vi börjar gå mot varmare årstider!

Har tillbringat helgen med älskling och familjen här i Umeå, fredagen var vi ute på krogen med Elin, Fredrik, Simon och Emma vilket blev en lyckad kväll! Först blev det Lottas och därefter Cover, men jag säger då det, aldrig mer Cover på en fredag! Har ju inte fyllt mina 20 år än så kommer inte in på alltför många ställen här i stan. Killarna var på toaletten medan jag och Elin satt kvar på våra platser när plötsligt stora gänger slår sig ner bredvid oss och helt plötsligt är en dricka jag fått av Elins kompis helt borta, jag frågar vad killen bredvid mig höll på med men han bara log och sa ingenting. Orkade inte bry mig om den mer, ville då i alla fall inte ha tillbaka den, vem vet vad de hade hunnit göra med den..

Lördagen var lugn, stan mest hela dagen. Sedan for jag och älskling ut en sväng på Plaza, satt och pratade och hade trevligt hela kvällen. Det är riktigt skönt att bara fara och sätta sig någonstans och prata och tittade på allt folk!

Söndagen gjorde vi väl heller inte så mycket, Niklas bytte däcl på mammas bil, vi satt ute ett tag, dock blåste det en hel del så det blev inte så länge. På kvällen var det middag i Tvärålund hos Alex och Lina, grillning! Trevligt och gott! Det blev inte en sådan sen kväll pga att jag jobbade som vanligt på måndagen.

måndagen var jag hos läkaren och lämnade massa prover så nu hoppas jag att det händer något och att de kan reda ut vad det är som är så konstigt med mina mage som jag aldrig får ha riktigt lugn. Det tar på krafterna vill jag lova!

Älskling for hem igår så jag har hunnit sova en natt utan honom, det blir en till innan jag får känna värmen från honom igen! Ska nämligen åka ner till honom imorgon, så måste packa ihop allt ikväll så att jag bara kan fara hem och byta om osv, så att mamma eller pappa kan skjutsa mig till bussen. Han hade visning på lägenheten idag så det blir spännande att se hur det går. Blir att börja packa ihop litegrann redan i helgen, det oviktiga vill säga.

                

Älskar dig mitt hjärta! <3
Allmänt | | Kommentera |

Äntligen snart helg!

Det är redan torsdag idag, tycker att veckan bara har flugit iväg vilket är positivt och skönt! Idag har nog varit den snabbaste dagen, gått svissschh så var dagen över! Det tycker vi om, särskilt nu när man jobbar! Ett tips jag kan ge till de som har det tråkigt på jobbet är att inte ha på sig en egen klocka på armen. Dvs man ska helt enkelt inte titta på klockan för mycket utan köra det som en lek, att inte titta på klockan!

Imorgon är det fredag, jobb till 16.30 och sedan hemåt. Middag och mys, för att sedan förhoppningsvis hitta på ngt med älskling och några fler för att fara ut. Hoppas verkligen på det så att man får komma ut och göra något annat. Jag vill ta vara på helgen till fullo nu när jag jobbar!

Allmänt | | Kommentera |

Älskling saknad

Älskling har nu farit iväg söderut några dagar, jag jobbar ju hela dagarna så det kan ju inte vara så roligt att bara sitta hemma hos oss hela dagarna. Nu vill jag satsa på att jobba hårt och fort så att helgen kommer snabbt så att Nicke kommer så fort som möjligt! Min älskade! Saknar honom redan innan han ens han fara, och saknar honom ännu mer nu! Puss på honom!

Har jobbat min andra dag på mitt nya ställe, har gått betydligt bättre idag, kommit in i det på ett annat sätt. Dock känns fortfarande veckan jobbig, jobbar 8-16.30 varje dag, får hoppas att jag får lite andra tider också, blir tröttsamt i längden.

Allmänt | | Kommentera |
Upp