Sopptips någon?

Hade tänkt avklara några timmar på gymmet efter eftermiddagsläsningen men magen är som vanligt krånglig och jag klarar tyvärr inte av ett löppass. Suck!
Får hoppas på bättre tillstånd imorgon!
Det märks för övrigt väldigt stor skillnad på gymmet nu. Efter jul var det proppfullt med folk, många hade säkert nyårlöften om bättre hälsa eller liknande men det märks redan nu att folkmängden har avtagit. Antingen har de tröttnat eller så hittat andra träningsformer.
Skönt tycker jag! Ingen höjdare att behöva stå och vänta på att få hoppa på löpbandet, särskilt inte när man är lite stressad. Dock är det bra att vara student i detta fallet, man har mer möjlighet att fara dit tidpunkter då andra arbetar osv, det gäller att passa på!
Hade förväntat mig mer sol idag men jag klagar inte på temperaturen som nu har gått ner till 5 men ändå. Vilken vecka och helg vi har haft!
Nej man kanske ska ta tag i och fundera ut kvällens middag, känner inte för någonting just nu, det bästa hade ju varit att koka ihop en soppa. Smidit och lättast för magen!
 
Har ni något tips på en bra och smidig soppa? Alla tips är välkomna!